Pergola Brustor Wit

 
Merk:
Renson
Collectie:
La Pure
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Pergola Brustor Wit

Brustor is een van de toonaangevende en meest innovatieve merken op het gebied van zonwering. De pergola Brustor wit heeft een bijzonder stijlvol minimalistisch ontwerp. Overbodige franje en steunelementen zijn weggelaten, met het oog op een harmonieus geheel. Doordat de zonnescreens lichtdoorlatend zijn, kunt u spelen met het licht op uw terras of veranda. Desondanks biedt de pergola Brustor wit plaats voor een doek van maximaal 12 meter. Vanaf een minimale hellingshoek van 10 graden is het zonwerende doek waterdicht. Dankzij de geïntegreerde afvoer blijft er geen water op liggen.

Pergola Brustor wit op maat

Kroezon is de zonweringsspecialist die de pergola Brustor wit voor u op maat maakt. Deze is standaard uitgerust met een beam voor verwarming en geluid en geïntegreerde kabels. Het plaatsen van een zipscreen, schuifdeuren, een glazen schuifwand of ledverlichting is optioneel. Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen in kaart te brengen en uw pergola Brustor wit voor u op maat te installeren. In onze winkel kunt u kiezen uit 12 verschillende kleuren en aanvullende ralkleuren.   

  • Geïntegreerde waterafvoer
  • Geïntegreerde kabels
  • Maximale breedte van 12 meter
  • Lichtdoorlatend, waterdicht screendoek
  • Alle gewenste ralkleuren standaard
  • 12 doekkleuren

Brustor brochure


Specificaties Pergola Brustor Wit

Fabrikant:
Renson
Collectie:
La Pure
Hoogte:
maximaal 5 meter
Breedte:
maximaal 4 meter
Materiaal:
Aluminium, Glasvezeldoek
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Renson

RENSON® is in Europa trendsetter op het vlak van ventilatie en zonwering. Vanuit een ervaring die teruggaat tot 1909, ontwikkelt RENSON® concepten en producten die een gezonde en comfortabele woon- en leefomgeving nastreven. Daarnaast heeft RENSON® als organisatie nog extra troeven: Het is een bedrijf waar klantvriendelijkheid, service en flexibiliteit centraal staan en een hypermoderne en milieuvriendelijke productieafdeling.