Pergola overkapping

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Pergola overkapping

Houdt u er ook zo van om zomers in de tuin te zitten? Met een pergola overkapping zit u heerlijk beschut tegen de felle zon. En ook bij een zomers regenbuitje hoeft u niet naar binnen, want het doek van de pergola overkapping is waterdicht. De zonwering wordt op maat gemaakt zodat deze precies aansluit bij uw woning. U kunt de pergola overkapping ook uitbreiden met een zijscherm of een glazen wand, zodat u een serre-achtige ruimte creëert. Wilt u vanuit huis alvast uw pergola overkapping uitschuiven? Dat kan met de automatische bediening van een Somfy motor. U gebruikt dan uw smartphone of een afstandsbediening. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk de mogelijkheden op de website!

Pergola terrasoverkapping

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige pergola terrasoverkapping bent u bij Kroezon aan het juiste adres! Wij maken uw Aluminium pergola geheel op maat zodat deze perfect in uw tuin past. Met de ruime keuzemogelijkheden past u de overkapping eenvoudig aan uw stijl aan. 

Onze specialisten komen uw pergola terrasoverkapping graag voor u installeren. Zo kunt u snel op een beschutte plek genieten van een heerlijke barbecue of een borrelavond met vrienden en familie. Wilt u meer weten over alle keuzemogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showrooms in Assen en Hoogeveen voor advies!

Pergola overkapping doek

Bij Kroezon vindt u hoogwaardige pergola’s. Ook het pergola overkapping doek heeft een hoge kwaliteitsstandaard. Het speciale doek rust op een constructie van small palen. Hierdoor beschikt u over een grote ruimte waar heerlijk kunt vertoeven met meerdere mensen. Ons pergola overkapping doek wordt onder andere geleverd door het topmerk Erhardt zonwering. U kunt kiezen uit meer dan 250 dessins! Het doek is niet alleen waterdicht, maar ook goed bestand tegen uv-straling waardoor het een lange levensduur heeft en er stijlvol uit blijft zien. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw pergola of neem contact op met onze experts om alle mogelijkheden te bespreken!