Pergola Verano V950 Lugano

 
Merk:
Verano
Collectie:
Lugano
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Pergola Verano V950 Lugano

Op warme en zonnige dagen zit u heerlijk comfortabel op uw terras met een pergola van Verano in V950 Lugano uitvoering. Dit is een stijlvolle uitbouw om uw terras met een geïntegreerd zonnescherm dat u met behulp van een Somfy motor naar believen in en uit kunt schuiven. Het doek is behalve zonwerend ook wind- en waterbestendig, zodat het u comfort biedt in verschillende weersomstandigheden. Bij Kroezon kunt u er ook voor kiezen om uw pergola Verano V950 Lugano van een spiewand en glaswand te laten voorzien. Onze medewerkers komen bij u langs om de maten op te meten en de pergola te installeren.

Pergola Verano V950 Lugano op maat

Zonweringspecialist Kroezon maakt voor u de pergola van Verano V950 uit de Lugano serie op maat. Wij maken gebruik van de stevige constructie met 2 ondersteunende palen. Als de breedte ruimer uitvalt dan 5,5 meter is het plaatsen van 1 extra paal vereist. Het waterdichte doek is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en rust op baleinen van aluminium. Daarnaast wordt de pergola Verano V950 Lugano op maat geleverd met geïntegreerde waterafvoer. De bijgeleverde Somfy motor kan naar wens worden aangestuurd met een schakelaar, afstandsbediening of via een app op telefoon, tablet of laptop. 

  • Water-, wind- en zonwerend doek
  • Bediening door Somfy motor 
  • Standaard breedte 5,5 meter
  • Extra breed doek optioneel
  • Geïntegreerde waterafvoer
  • Plaatsen spiekozijn en glaswand optioneel 
  • Geschikt voor horeca

Is dit niet de overkapping terras die je zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod!


Specificaties Pergola Verano V950 Lugano

Fabrikant:
Verano
Collectie:
Lugano
Hoogte:
maximaal 7 meter
Breedte:
maximaal 5,5 meter
Materiaal:
Aluminium, PVC
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Verano

Sinds de oprichting in 1990 is Verano in een snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Het merk is uniek met haar totale collectie binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Comfort staat centraal in de missie van Verano en zorgt ervoor dat u het leven binnens- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven. 

De producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.