Pergola

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Gesloten

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Pergola

Houdt u van het buitenleven en wilt u het liefst zo veel mogelijk buiten zitten, lezen of visite ontvangen? Met een pergola creëert u een heerlijke buitenruimte waar van de prille lente tot de late herfst goed kunt vertoeven. Lekker alleen, knus met z’n tweeën of gezellig met visite. De pergola is een zonweringsdoek op een palenconstructie. Voor een vloeiende overgang van uw woonkamer naar tuin is de open pergola een uitstekende keuze. Wilt u een meer afgeschermde buitenruimte? Dan is de pergola eenvoudig uit te breiden met een zijscherm of glazen wand.

Pergola zonwering

Wij zijn van mening dat zonwering niet alleen praktisch hoeft te zijn. Met de pergola zonwering creëert u bijvoorbeeld een prettige ruimte waar het drie seizoenen goed toeven is. Op deze wijze verlengt u eenvoudig uw woonkamer, waar u dagelijks kunt genieten van het buitenleven. De pergola zonwering biedt behalve bescherming tegen hete zonnestralen ook bescherming tegen regen. Zo kunt u op een regenachtige warme zomerdag uitstekend buiten zitten onder het waterafstotende doek van de pergola.

Pergola met doek

Bij Kroezon stelt u eenvoudig met onze vakmensen de ideale pergola met doek voor uw terras samen. In ons assortiment vindt u Verano pergola zonwering met doeken in verschillende kleuren, uni en gestreept. Hierdoor kunt u het doek van de pergola aanpassen aan de uitstraling van uw huis.
Ook de kleur van het aluminium frame is af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Zo is er altijd een combinatie die perfect past bij uw huis en tuin. De pergola met doek wordt door de vakkundige medewerkers van Kroezon exact op maat gemaakt en correct geplaatst, zodat u lang kunt genieten van de verkoelende schaduw onder het zonwerende doek.

Pergola kopen

De pergola met doek is een uitstekende optie voor zonwering boven een groot terras. Deze manier van zon weren reikt verder dan andere zonneschermen, dankzij de stevige palenconstructie. Hierdoor is de pergola zeer stevig en goed bestand tegen weer en wind. Schijnt het zonnetje even niet? Dan kunt u vanuit uw woonkamer uw zonwering bedienen met een slimme afstandsbediening. Bent u benieuwd wat een pergola voor het zit comfort van uw terras kan doen? Kom dan gauw langs bij onze showroom in Assen of Hoogeveen. Hier kunt u inspiratie opdoen, informatie opvragen of met eigen ideeën komen voor een uniek resultaat. Wilt u een overkapping waaronder u vier seizoenen heerlijk kunt vertoeven? Ontdek onze terrasoverkappingen collectie!