Piet Boon Shutters by Zonnelux

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Shutters
Materiaal:
Hout

Productomschrijving Piet Boon Shutters by Zonnelux

Zorg voor een sfeervolle lichtinval in uw huis met de Piet Boon shutters van Zonnelux. Studio Piet Boon richt met met hun productdesign met name op het samenbrengen van functionaliteit, individualiteit en schoonheid. Waarbij de connectie tussen binnen en buiten en het gebruik van mooie, duurzame materialen centraal staat.

Met behulp van de luiken behoudt u de nodige privacy en kunt u zelf de lichtinval en dus de sfeer in huis bepalen, terwijl het prachtige zonlicht de ruimte binnenschijnt. Deze shutters zijn voorzien van een stijlvol design en zijn ontworpen door Nederlands meubel- en interieurontwerper Piet Boon. De luiken zijn vervaardigd uit het hoogwaardige Abachi hout. Deze witte loofhoutsoort is afkomstig uit West-Afrika en staat bekend om vormvastigheid, een hoge kwaliteit en een lange levensduur. De shutters zijn verkrijgbaar in de kleuren PB 01 t/m PB 08.

Piet Boon shutters mogelijkheden

De luiken van Zonnelux zijn geschikt voor zowel ramen als deuren. Zelfs dakramen en ronde ramen zijn geen enkel probleem! De hoogwaardige Kubic scharnieren worden stijlvol weggewerkt en zijn hierdoor niet zichtbaar. De bediening is eveneens verborgen en is eenvoudig handmatig te bedienen met behulp van het Clear View mechanisme. De shutters beschkken over een unieke lamel dankzij de rechthoekige vormen. Er is zo min mogelijk gebruik gemaakt van afschuiningen en afrondingen.

  • Unieke lamel: niet afgeschuind en minimale afrondingen en vellingen
  • Rechthoekige lamellen sluiten mooi op elkaar aan
  • Behandeld met een UV bestendige, waterdragende en milieuvriendelijke laksoort
  • Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren
  • Clear view mechanisme met verborgen bediening
  • Gemaakt van Abachi hout
  • Hoogwaardige verborgen Kubix RVS scharnieren

Piet Boon Shutters formaten

De luiken kunnen gemonteerd worden met montageprofielen (op de muur, in het kozijn of op het raam) of een railsysteem (op het plafond). De Piet Boon shutters zijn op maat leverbaar in diverse formaten met een maximale hoogte van 260 cm. Voor het monteren met montageprofielen is er een maximale breedte van 280 cm. Kiest u voor het monteren met een railsysteem geldt een maximale breedte van 600 cm. U kunt kiezen voor lamellen met een breedte van 54 mm en 81 mm. Voor alle afmetingen en formaten kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice of de onderstaande brochure verkennen.


Piet Boon brochure Algemene informatie Zonnelux


Specificaties Piet Boon Shutters by Zonnelux

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Shutters
Hoogte:
Maximaal 260 cm
Breedte:
Maximaal 600 cm
Materiaal:
Hout, RVS
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 2 jaar fabrieksgarantie
Voordeel:
Combinatie van functionaliteit en en een stijlvol design
Voordeel:
Bepaal zelf de lichtinval
Voordeel:
Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten
Voordeel:
Vervaardigd uit hoogwaardig Abachi hout

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!