Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Plissé

Geef uw woonkamer, keuken of slaapkamer een stijlvolle touch met plissé rolgordijnen. U kunt kiezen uit één of twee lagen stof (dupli plissé). Door de vouwen in het materiaal wordt een aantrekkelijke harmonicastructuur gecreëerd. Vooral de ‘top down bottom up’ plissé rolgordijnen zijn erg populair. Het woord zegt het al: deze gordijnen kunt u niet alleen van boven of alleen van onderen openen, maar van beide kanten. Zo bepaalt u zelf de lichtinval en voorkomt u inkijk. Ze zijn vergelijkbaar met onze raamshutters, waarbij u bijvoorbeeld het onderste deel kunt sluiten en het bovenste deel openen.

Plissé op maat

Normaal hebben plissé rolgordijnen een standaard formaat dat past in de meeste ramen. Bij Kroezon is het ook mogelijk om een plissé op maat te laten maken door onze ervaren vakmensen. Zo wordt een rustgevende uitstraling gecreëerd in uw woning omdat de rolgordijnen naadloos overvloeien in de wanden. Maak het helemaal af met één van de stijlvolle kleuren voor uw plissé op maat. Zo sluiten de rolgordijnen perfect aan bij uw woninginrichting!

Plissé elektrisch

Geniet van het gemak van plissé gordijnen die elektrisch werken. De bediening is fluisterstil en kindvriendelijk. Als u de plissé rolgordijnen niet gebruikt, worden ze netjes opgeborgen in een kleine cassette. Bij Kroezon hebben we zelfs de plissé gordijnen die elektrisch werken met een zonnesensor. Zo gaan ze bijvoorbeeld automatisch dicht als de zon ondergaat. Daarnaast kunt u kiezen voor handmatige bediening met een optrekkoord en een automatische koordvergrendeling. Bestel gelijk deze kwaliteitsproducten van Verosol!

Plissé gordijnen bij Kroezon

Bespaar 25% op uw stookkosten met plissé gordijnen die u vindt bij Kroezon. De rolgordijnen hebben een metaallaag aan de buitenkant van het textiel en daardoor werken ze isolerend. Het doorzichtige doek geeft u uitzicht naar buiten terwijl het inkijk voorkomt. Daarbij maakt de combinatie van doorzichtig en normaal doek een stijlvol geheel. Bestel uw plissé gordijnen bij Kroezon. U vindt bij ons alles op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering!