Raamhor Unilux Inklem

 
Raamhor Unilux Inklem
Merk:
Unilux
Collectie:
Raamhor inklem

Productomschrijving Raamhor Unilux Inklem

Wilt u uw draaikiepraam voorzien van een eenvoudig te bevestigen raamhor? De raaamhor Unilux Inklem is bij uitstek geschikt voor dit type raam. Door de hor in te klemmen in de raamopening zijn schroeven overbodig. Al sinds jaren levert Unilux maatwerk producten voor bescherming tegen de zon en insecten. Innovatie staat hoog in het vaandel en dat is goed terug te zien bij de Inklem raamhor. Zo kunt u met behulp van een slim trekflapje de hor in een handomdraai uitnemen. Het standaard meegeleverde zwarte gaas zorgt voor het behoud van een goede zichtbaarheid. De inklemhor is geschikt voor zowel houten, kunststof en aluminium kozijnen.

Raamhor Unilux Inklem op maat

Onze medewerkers komen bij u langs om de correcte afmetingen in kaart te brengen. Zo kunnen wij garanderen dat uw raamhor Unilux Inklem geheel op maat gemonteerd wordt. Door de vele standaard kleuren waaruit u kunt kiezen is de inklemhor een stijlvol verantwoorde keuze. Zo heeft u bij Kroezon standaard keuze uit de volgende kleuren:

  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 9010 zuiver wit
  • RAL 7016 antraciet
  • RAL 9006 aluminium
  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL 6009 dennengroen
  • RAL 5011 staalblauw
  • RAL 9016 verkeerswit

Naast de standaard kleuren heeft u ook keuze uit elke gewenste RAL-kleur, dat is dé service van Kroezon. Heeft u nog vragen over dit product? Dan adviseren wij u om langs te komen in één van onze showrooms. Daar staat ons vakkundige personeel klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Raamhor Unilux Inklem

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Raamhor inklem
Hoogte:
240 centimeter
Breedte:
160 centimeter
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!