Raamhor Unilux Plissé Inklem

 
unilux
Merk:
Unilux
Collectie:
Raamhor plissé

Productomschrijving Raamhor Unilux Plissé Inklem

Wilt u tijdens het warme weer uw ramen en deuren open kunnen zetten zonder dat er insecten naar binnen komen? Met de raamhor Unilux Plissé Inklem houdt u niet alleen insecten buiten de deur, ook voorkomt u dat vuil naar binnen waait. Unilux is een toonaangevend merk op het gebied van stijlvolle maatwerk oplossingen voor insecten- en zonwering. Ook bij de Plissé Inklem is goed nagedacht over het design en praktisch nut. De strak vormgegeven hor zorgt met het gevouwen zwarte gaas voor een insectenvrije nachtrust. Voor een optimale bediening is de hor standaard voorzien van een handgreep en kan de hor door het ontbreken van een veer geruis- en krachteloos bediend worden. Het zwarte gaas zorgt dat de hor niet reflecteert, waardoor uw zicht naar buiten slechts minimaal belemmerd wordt. De raamhor Unilux Plissé Inklem kan horizontaal bediend worden en is geschikt voor draaikiepramen. Vanwege mogelijke vervuiling en uitzakken van het gaas is een verticale bediening niet mogelijk.

Raamhor Unilux Plissé Inklem op maat

Ook als u een raamhor Unilux Plissé Inklem op maat wilt laten maken is Kroezon hét aangewezen adres. Voor een maximale personalisatie kunt u bij Kroezon kiezen uit de volgende standaard kleuren:

  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 9010 zuiver wit
  • RAL 7016 antracietgrijs
  • RAL 9006 aluminium
  • RAL 8019 grijsbruin

Daarnaast is elke gewenste RAL-kleur mogelijk. Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen in kaart te brengen. Zodoende kan Kroezon de raamhor Unilux Plissé Inklem geheel op maat voor u maken. De hor wordt in uw kozijn geklemd, zodat u het kozijn ook weer simpel kunt verwijderen voor schoonmaakklusjes. Heeft u nog vragen over de hor? U bent van harte welkom om langs te komen in één van onze showrooms. Daar staat ons deskundige personeel graag voor u klaar om samen met u de mogelijkheden door te spreken.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Raamhor Unilux Plissé Inklem

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Raamhor plissé
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden, 5 jaar fabrieksgarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!