Raamhor Unilux Plissé Combi

 
Raamhor Unilux Plissé Combi
Merk:
Unilux
Collectie:
Raamhor plissé

Productomschrijving Raamhor Unilux Plissé Combi

Bent u op zoek naar een combinatie tussen insectenwering en raamverduistering in één frame? Dan is de Raamhor Unilux Plissé Combi een uitstekende oplossing voor u! Met slechts één systeem kunt u zeer geleidelijk de mate van ventilatie of verduistering bepalen. Unilux is een toonaangevend merk als het gaat om de productie van innovatieve kwaliteits-insectenwering. Voor een goede zichtbaarheid is de hor voorzien van zwart gaas. Het geplisseerde doek is voorzien van een gemetalliseerde achterkant en is hierdoor lichtdicht. Zowel de zijgelijders als aangebrachte perforatiegaatjes zorgen voor een minimale lichtinval. De Raamhor Unilux Plissé Combi is toepasbaar op:

  • Draairaam naar buiten
  • Dakraam
  • Schuifraam

Voor een optimaal gebruiksgemak wordt de hor gesloten middels een magneetstrip. Dit zorgt voor een geruis- en krachteloze bediening. Door de insecten- en zonwering in één systeem slaat u twee vliegen in één klap!

Raamhor Unilux Plissé Combi op maat

Naast de standaard opties kunt u bij Kroezon een raamhor Unilux Plissé Combi geheel op maat laten maken. Voor een maximale personalisatie kunt u in onze winkel kiezen uit maar liefst 5 standaard kleuren:

  • RAL 9010 zuiver wit
  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 7016 antracietgrijs
  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL 9006 aluminium

Elke andere RAL-kleur naar keuze is ook mogelijk. Daarnaast heeft u ook de keuze om grijs gaas toe te laten passen. Dit type gaas is minder opvallend dan het zwarte gaas, alleen is de zichtbaarheid minder goed. Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen in kaart te brengen. Zo kunnen wij de raamhor Unilux Plissé Combi geheel op maat laten maken. Verduisteren kan alleen wanneer het raam gesloten is in verband met windbelasting. De raamhor Unilux Plissé Combi wordt bovendien aan de binnenkant van uw ruiten gemonteerd.

Heeft u vragen over de raamhor? Dan kunt u deze stellen aan onze behulpzame klantenservice. Bovendien bent u van harte welkom in één van onze showrooms te Assen en Hoogeveen. Ons gespecialiseerde personeel helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Raamhor Unilux Plissé Combi

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Raamhor plissé
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 5 jaar garantie op constructie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!