Raamhor Unilux Plissé Voorzet

 
Raamhor Unilux plissé Voorzet
Merk:
Unilux
Collectie:
Raamhor plissé
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Raamhor Unilux Plissé Voorzet

Heeft u tijdens het warme weer vaak last van insecten in uw woning? Met de strak vormgegeven raamhor Unilux Plissé Voorzet kunt u weer ventileren zonder dat vervelende insecten uw huis binnendringen. Unilux staat bekend om de productie van innovatieve en hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Ook bij deze raamhor is er goed nagedacht over de kwaliteit. Zo sluit het gevouwen gaas de opening keurig af en blijft het netjes op zijn plaats zitten. Voor een optimaal gebruiksgemak heeft dit type raamhor geen veer. Daardoor kan de raamhor Unilux Plissé Voorzet met weinig meoite en geheel geruisloos bediend worden. De hor wordt eenvoudig in uw kozijn geklemd, zodat u de hor kunt verwijderen voor het uitvoeren van schoonmaakklusjes. De zwarte kleur van het gaas zorgt dat de hor niet reflecteert, waardoor het uitzicht naar buiten slechts minimaal wordt gehinderd. De hor kan horizontaal bediend worden en een verticale bediening is door mogelijke vervuiling en uitzakken van het gaas niet mogelijk. De raamhor Plissé Voorzet van Unilux is erg geschikt voor:

  • Draairaam naar binnen
  • Draairaam naar buiten
  • Draakiepraam
  • Dakraam
  • Schuifraam

Raamhor Unilux Plissé Voorzet op maat

Kroezon is dé specialist als u een raamhor Unilux Plissé Voorzet op maat wilt laten maken. Voor een maximale personalisatie kunt u kiezen uit de standaard RAL-kleuren en daarnaast is elke alternatieve RAL-kleur mogelijk. Wilt u liever een andere kleur gaas in uw hor? Ook dat is mogelijk bij Kroezon. Zo kunt u naast de kleur zwart ook kiezen voor grijs. Voor een maximaal bedieningsgemak wordt standaard een handgreep meegeleverd. Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen in kaart te brengen. Zodoende kan Kroezon de raamhor Unilux Plissé Voorzet geheel op maat voor u maken. Heeft u nog vragen over dit product? Dan bent u van harte welkom om langs te komen in één van onze showrooms. Hier staat vakkundig personeel klaar om samen met u de mogelijkheden door te spreken.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Raamhor Unilux Plissé Voorzet

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Raamhor plissé
Hoogte:
2 meter
Breedte:
1,80 meter
Materiaal:
Aluminium
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 5 jaar garantie op constructie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!