Raamhor Unilux Super+

 
Merk:
Unilux
Collectie:
Raamhor SuperPlus
Materiaal:
RVS

Productomschrijving Raamhor Unilux Super+

Wilt u tijdens warme zomerdagen uw huis kunnen luchten zonder dat er vervelende insecten binnenkomen? Dan is de raamhor Unilux Super+ een uitstekende keuze! Voor een optimaal gebruiksgemak is deze elegante rolhor voorzien van een schuifvergrendeling. Door de schuifjes naar buiten te schuiven gaat de rolhor rustig omhoog. Wilt u de rol weer wilt laten zakken en op slot wilt doen, dan schuift u de schuifjes weer naar binnen. Al sinds 1990 is Unilux een toonaangevend merk op het gebied van maatwerk producten voor zon- en insectenwering. Over de kwaliteit van de raamhor Unilux Super+ is goed nagedacht. Door de toegepaste onzichtbare RVS stift met gaasopsluiting blijft het gaas altijd goed gespannen en zal het niet uit de geleiding waaien. Het standaard toegepaste zwarte gaas zit door middel van een speciaal doek gehecht om een roestvrij stalen staf en de aluminium cassette is volledig gesloten. Zodoende zal het gaas altijd in de geleiders blijven tijdens harde windstoten en hebben insecten geen kans om binnen te komen terwijl u wat frisse lucht in huis haalt.

Raamhor Unilux Super+ op maat

Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen in kaart te brengen. Zodoende kunnen wij de raamhor Unilux Super+ compleet op maat voor u maken. De montage van de rolhor kan zowel op als in de dag. Montage in de dag betekent dat de rolhor in het kozijn of tussen twee muurdelen geplaatst wordt. Op de dag betekent dat het rolhor op de muur geplaatst wordt. Voor een optimale personalisatie zijn standaard de volgende kleuren mogelijk:

  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 9010 zuiver wit
  • RAL 7016 antracietgrijs
  • RAL 9006 aluminium
  • RAL 8019 grijsbruin

Daarnaast is elke RAL-kleur naar wens mogelijk. Wilt u graag meer informatie over het product of wilt u de mogelijkheden graag bespreken? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms. Daar staat vakkundig personeel graag voor u klaar om u verder te helpen.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Raamhor Unilux Super+

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Raamhor SuperPlus
Hoogte:
200 centimeter
Breedte:
160 centimeter
Materiaal:
RVS, Glasvezel
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden, 5 jaar montagegarantie
Voordeel:
Lange levensduur
Voordeel:
Bestand tegen harde wind
Voordeel:
Voorkomt harde knallen met speedreducer

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!