Raamhor Unilux Voorzet

 
Raamhor Unilux Voorzet
Merk:
Unilux
Collectie:
Raamhor voorzet

Productomschrijving Raamhor Unilux Voorzet

Wilt u uw schuivende, naar binnen draaiende of naar buiten draaiende raam voorzien van insectenwering? Dan is de raamhor Unilux Voorzet dé beste optie voor u! Dit type hor kan zowel op-de-dag, als in-de-dag gemonteerd worden. Ook kan de montage zowel binnen als buiten door een ingenieus klemsysteem. Unilux staat voor innovatieve kwaliteitsproducten op het gebied van zon- en insectenwering. Ook bij de raamhor Unilux Voorzet is er goed nagedacht over kwaliteit en innovatie. De nette in verstek gezaagde, sierlijk gevormde profielen zorgen voor een goede stevigheid. De hor wordt geleverd in 2 uitvoeringen:

  • Als scharnierende voorzet hor die op-de-dag geplaatst kan worden
  • Als veerstifthor die in-de-dag gemonteerd kan worden

De uitvoering met veerstifthor biedt de mogelijkheid om het horpaneel te plaatsen in een houten kozijn of muursponning. Voor een optimale bescherming tegen insecten is het profiel voorzien van een borstel die zorgt voor een perfecte afsluiting.

Raamhor Unilux Voorzet op maat

Bij Kroezon stellen wij de klant centraal en daarom kunt u ook een raamhor Unliux Voorzet op maat bestellen. Zo kunt u in onze winkel kiezen uit de volgende standaard kleuren:

  • RAL 9010 zuiver wit
  • RAL 9001 crèmewit
  • RAL 7016 antraciet
  • RAL 8019 grijsbruin
  • RAL aluminium

Wilt u liever een andere kleur? Dat kan! Elke RAL-kleur naar wens is tevens mogelijk. Onze medewerkers komen bij u langs om de juiste afmetingen in kaart te brengen. Zo kunnen wij de raamhor Unilux Voorzet geheel op maat monteren. Heeft u nog vragen over het product? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Daar staat vakkundig personeel voor u klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar garantie op de montage, 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden.


Specificaties Raamhor Unilux Voorzet

Fabrikant:
Unilux
Collectie:
Raamhor voorzet
Hoogte:
240 centimeter
Breedte:
160 centimeter
Garantie:
5 jaar montagegarantie, 5 jaar montagegarantie, 1 jaar garantie op het horgaas en de koorden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Unilux

Unilux bestaat sinds 1990 en staat voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het merk is met een vast team continu op zoek naar verbeteringen en oplossingen. Dit team produceert kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Internationaal werkt Unilux samen met partners die geloven in de producten en innovaties en die ook voor de eindgebruiker het beste willen bieden. De producten van dit merk zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee!