Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Raamshutters

Speel met zonlicht door te kiezen voor stijlvolle raamshutters. Een shutter is een soort binnenluik met dezelfde eigenschappen als een buitenzonwering luik. Het luik geeft u privacy, isolatie en verduistering. Maar het creëert vooral een luxueuze mediterrane uitstraling in uw woning. Naast raamshutters vindt u in het aanbod van Kroezon jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. De houten jaloezieën hangen los en kunnen geheel naar boven geopend worden.

Houten raamshutters

Maak uw keuze uit verschillende soorten houten raamshutters. De Jasno shutter is verkrijgbaar in een variatie aan beits- en lakkleuren, zodat u altijd iets vindt dat past bij uw smaak. U kunt kiezen uit verschillende soorten hout:

  • Primewood (wit teak hout)
  • Ecowood (samengeperste houtvezels)
  • Ecowood Plus (hetzelfde als de Ecowood met kunststof lamellen)

Elke soort heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen. De scharnier zijn verzonken in het materiaal waardoor de houten raamshutters een strak uiterlijk hebben.

Raamshutters op maat

Laat uw binnenzonwering naadloos aansluiten op de kozijnen door te kiezen voor raamshutters op maat. De ervaren vakmensen van Kroezon staan voor u klaar! U heeft de keuze uit diverse breedtes voor de lamellen en verschillende besturingsopties. Daarnaast hebben we raamshutters op maat met een tussenverbinding. Zo kunt u bijvoorbeeld de onderste lamellen dichtzetten om inkijk te voorkomen en de bovenste lamellen naar voren kantelen voor het nodige zonlicht.

Raamdecoratie shutters

Bij uw keuze voor de meest stijlvolle raamdecoratie zijn shutters zeker een koploper! Dit komt vooral door de prachtige manier waarop het zonlicht door de shutters naar binnen valt. Met raamshutters voelt het elke dag alsof u op vakantie bent. Daarbij zijn ze eenvoudig te reinigen en handig van binnenuit te bedienen, in tegenstelling tot buitenluiken. Bestel uw raamdecoratie shutters eenvoudig online bij Kroezon. Bij ons vindt u producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld raamhorren op maat om insecten uit uw huis te houden.

Raamshutters prijzen

Als u uw keuze heeft gemaakt voor het soort hout, de afwerking en het formaat kunnen wij u voorzien van raamshutters prijzen. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij Kroezon, of kom eens langs bij één van onze winkels in Hoogeveen en Assen. Wij staan graag voor u klaar met advies op maat. U vindt bij ons raamshutters prijzen die aantrekkelijk zijn voor de hoogwaardige kwaliteit van de producten.