Rolgordijn Zonnelux elektrisch

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Rolgordijnen
Materiaal:
Stof

Productomschrijving Rolgordijn Zonnelux elektrisch

Een van de meest comfortabele raambekleding uit ons assortiment is het rolgordijn Zonnelux elektrisch. Het luxe merk heeft een groot assortiment aan eigentijdse rolgordijnen die elke ruimte verrijken. De rolgordijnen van Zonnelux zijn zeer geschikt om elke kamer van de gewenste sfeer te voorzien dankzij het grote aanbod kleuren, stoffen en stijlvolle uitbreidingen. Zo kunt u kiezen voor lichtdoorlatende, transparante of verduisterende stoffen die elk een eigen karakter hebben. Daarnaast geeft u met behulp van accessoires, zoals een schulprand of reilringen uw raambekleding een luxe uitstraling. Zo kunt u geheel naar eigen wens uw raambekleding aanpassen op uw persoonlijke smaak!

Rolgordijn Zonnelux elektrisch op maat

Om uw raambekleding perfect aan te laten sluiten op het kozijn kiest u voor het rolgordijn Zonnelux elektrisch op maat. Onze vakmensen komen uw ramen inmeten om de rolgordijnen vervolgens te monteren voor een smetteloos resultaat. Niet alleen de afmetingen stelt u zelf samen, ook hoe u uw raamdecoratie wil besturen. Met behulp van een afstandsbediening bestuurt u uw rolgordijnen gewoon direct vanaf uw comfortabele stoel. Een elektrische bediening draagt bovendien bij aan de duurzaamheid van de gordijnen. Dankzij de afstelling op maat zal het gordijn nooit te snel of te ver in- of uitrollen. Vraag voor alle mogelijkheden online een offerte aan voor het rolgordijn Zonnelux elektrisch op maat of kom langs in de winkel!

  • Breed scala aan kleuren
  • Verduisterend mogelijk
  • Standaard kindvriendelijke beveiliging
  • Vele luxe stoffen
  • Geschikt voor dak- en draaikiepramen
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Zonnelux jaloezieën en rolgordijnen brochure


Specificaties Rolgordijn Zonnelux elektrisch

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Rolgordijnen
Materiaal:
Stof
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
2 jaar fabrieksgarantie
Voordeel:
Duurzaam dankzij rustige sluiting van de gordijnen
Voordeel:
De meest comfortabele optie!
Voordeel:
Eenvoudige afstandsbediening
Voordeel:
Mechanisme netjes weggewerkt in design

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!