Rolgordijn Zonnelux handbediend

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Rolgordijnen
Materiaal:
Stof

Productomschrijving Rolgordijn Zonnelux handbediend

Een van de meest eenvoudige en daardoor duurzame raambekleding uit ons assortiment is het rolgordijn Zonnelux handbediend. Het luxe merk heeft een breed scala aan modieuze rolgordijnen die elke ruimte verrijken. De rolgordijnen van dit merk zijn zeer geschikt om elke kamer van de gewenste sfeer te voorzien dankzij het grote aanbod kleuren, stoffen en stijlvolle uitbreidingen. Zo kunt u kiezen voor lichtdoorlatende, transparante of verduisterende stoffen. Daarnaast geeft u met behulp van accessoires, zoals een schulprand of reilringen uw raambekleding een luxe uitstraling. Zo kunt u geheel naar eigen wens uw raambekleding aanpassen op uw persoonlijke smaak!

Rolgordijn Zonnelux handbediend op maat

Voor een naadloze afwerking kiest u voor het rolgordijn Zonnelux handbediend op maat. Wij komen hiervoor uw kozijnen inmeten om de rolgordijnen vervolgens te monteren voor perfect resultaat. Niet alleen de afmetingen stelt u zelf samen, ook hoe u uw raamdecoratie wil besturen. Standaard worden de rolgordijnen geleverd met een kunststof ketting die leverbaar zijn in het wit, grijs, zwart, crème en bruin. Als optie kunt u ook kiezen voor een metalen ketting, welke geleverd wordt in een achttal warme en tijdloze kleuren of een veermechanisme. Vraag voor alle mogelijkheden online een offerte aan voor het rolgordijn Zonnelux handbediend op maat of kom langs in de winkel!

  • Breed scala aan kleuren
  • Standaard kindvriendelijke beveiliging
  • Vele luxe stoffen
  • Verduisterend mogelijk
  • Geschikt voor dak- en draaikiepramen
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Zonnelux jaloezieën en rolgordijnen brochure


Specificaties Rolgordijn Zonnelux handbediend

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Rolgordijnen
Materiaal:
Stof
Elektrisch verstelbaar:
Nee
Voordeel:
Voordelige keuze
Voordeel:
Traditioneel ontwerp
Voordeel:
Keuze uit maar liefst 385 kleuren
Voordeel:
Vele uitgebreide opties

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!