Een energiezuinige manier van rolluiken

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Verano rolluik solar

  Multifunctioneel

  Rolluiken van Verano zijn multifunctioneel inzetbaar. Er komen verschillende voordelen bij kijken. Naast het afsluiten van de ramen tegen de zon, kun je de rolluiken ook gebruiken als verduistering. Daarnaast bieden de rolluiken extra isolatie, door de koude lucht in de winter tegen te houden.

  Roma rolluik solar

  Eén oplossing voor meerdere doeleinden

  De Roma rolluiken zijn geluidswerend en werken 100% verduisterend. De exacte maat van de vierkante kast is afhankelijk van de rolluikhoogte, maar zal altijd relatief klein zijn. Het merk Roma is de marktleider voor opbouwrolluiken in Duitsland. Kroezon levert de kasten van de rolluiken in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor vindt u bij ons altijd een passende kleur voor uw woning!

  Velux rolluik solar

  Dakraam

  Ook op uw dakraam kunt u een rolluik monteren. Zo kunt u ook in de kamer met een Velux dakraam genieten van de voordelen van een rolluik. De rolluiken worden bediend met de meegeleverde Velux INEGRA wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de rolluiken openen, sluiten en op elke andere positie laten stoppen.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de rolluiken op Solar

  Maximale afmetingen

  Verano: 400 x 440 cm (hoogte x breedte)

  Roma: 

  Velux: 

  Bovenbakmodellen

  Verano: 

  Roma: 

  Lamellen

  Verano: 

  Roma: 

  Velux:

  Kleur

  Verano: grijs, bruin, ivoor, groen

  Roma: 

  Velux

  Elektrische bediening

  Verano: Somfy, Nice

  Roma: Roma

  Velux:

  Optionele accessoires voor elektrische rolluiken

  • Afstandbediening
  • Windautomaat / zonautomaat
  • Bewegingsmelder

   

   

  Rolluik op solar

  Met onze Verano, Velux en Roma Solar rolluiken bent u optimaal voorzien van wering tegen zon, warmte en kou. Doordat de motor wordt aangedreven door zonne-energie, hoeft er niet naar binnen geboort te worden. Dit zorgt er ook voor dat de rolluiken (op de juiste plek) ten alle tijden zijn te gebruiken, ook met uitval van de elektriciteit. Door onze rechte omkastingen valt het paneeltje volledig weg in het geheel zodat het niet alleen duurzaam, maar ook nog eens mooi is.

  Bent u benieuwd wat de extra voordelen zijn van onze rolluiken op zonne-energie? Maak dan gerust hier een afspraak bij ons in de shwowroom zodat onze vakkunidge verkopers u alles kunnen vertellen over dit nieuwe stukje technologie.

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht