Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen

 
Merk:
Roma
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen

Licht is een echte sfeermaker! Met de Roma buitenjaloezieën Raffstore met gekraalde lamellen zet u zonlicht eenvoudig naar uw hand door de lamellen in verschillende standen te zetten. Met ruim 30 jaar ervaring is Roma één van de belangrijkste spelers op het gebied van zonwering. Het merk biedt zeer hoge kwaliteit producten met de nieuwste technische snufjes om het comfort van buitenaf binnen te verhogen. Zo zijn de lamellen bij Roma altijd voorzien van een kraal. Dit is een gekrulde rand die de lamellen zeer stevig maakt. Dit is onder andere ideaal wanneer u in een windrijke omgeving woont. U kunt bij de Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen kiezen uit verschillende cassettes zoals rond, vierkant en afgerond, waarin de lamellen worden opgevangen bij opgehaalde toestand.

Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen installatie 

Voor de Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen installatie komen de professionals van Kroezon graag langs om uw ramen op te meten. De keuze voor een bepaalde kast hangt meestal samen met het type gebouw waar de buitenjaloezieën Roma Raffstore gekraalde lamellen komen te hangen. Onze adviseurs kunnen met u meedenken om een mooie harmonie te creëren tussen de Roma zonwering en uw woning. Daarnaast heeft u ruime keuze uit RAL kleuren en kunt u uw buitenjaloezieën geheel afstemmen op uw voorkeur. De jaloezieën zijn niet alleen vanaf buiten te bewonderen. Binnen creëert u namelijk eenvoudig een prachtige lichtverdeling op uw ramen en muren. Kies daarom voor Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen installatie bij Kroezon! 

Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen voordelen

Bij Kroezon staat kwaliteit en comfort voorop! Als u kiest voor Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen zijn de voordelen groot. Met behulp van de daglicht-techniek kunt u licht binnenlaten en toch maximale privacy behouden. Hoe dat mogelijk is? De bovenste lamellen kunt u afzonderlijk van de onderste bedienen waardoor u zelf volledig de controle hebt welke u sluit en welke u opent. En natuurlijk doet u dit allemaal elektrisch met behulp van een Somfy blokmotor en een schakelaar, afstandsbediening of app. Daarnaast is er nog ruime keuze uit optionele accessoires zoals een geïntegreerde hor of een zonwind-automaat! Verdere Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen voordelen zijn:

  • Extra stevig
  • 5 jaar garantie
  • 5 jaar montage garantie
  • Elektrische bediening van Somfy
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Met daglicht-techniek

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom in Assen of Hoogeveen. Kroezon biedt zonwering van hoge kwaliteit en maakt deze voor u op maat!


Roma buitenjaloezieën brochure


Specificaties Roma buitenjaloezieën Raffstore gekraalde lamellen

Fabrikant:
Roma
Hoogte:
maximale hoogte 4 meter
Breedte:
maximale breedte 4 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Voordeel:
Zeer sterk
Voordeel:
Kleppert niet bij wind

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.