Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo

 
Merk:
Roma
Collectie:
Raffstore
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo

Speel met zonnestralen met behulp van de Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo! De lamellen kunnen in verschillende standen worden gepositioneerd waardoor u eenvoudig de gewenste sfeer kunt creëren. Met de slogan 'wohnen beginnt vor dem Fenster' maakt Roma duidelijk dat aangenaam wonen een combinatie is van aandacht besteden aan de binnen- én buitenkant van de woning. De Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo zorgen niet alleen voor een gewenst klimaat binnenshuis, het is tevens een sierraad voor uw huis.

Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo installatie

De Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo installatie doen we bij Kroezon graag voor u. De jaloezieën hebben een smalle hoge kast en kunnen hierdoor perfect weggewerkt worden op het kozijn en in de dag. De montage in de dag betekent dat de jaloezieën tussen de muren wordt bevestigd waardoor de gevel egaal van materiaal blijft. Bij nieuwbouw kan de kast zelfs zo worden ingebouwd dat deze niet meer te zien is! Wanneer een sereen interieur bij uw voorkeur past, wordt de keuze voor Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo installatie nóg eenvoudiger. De geheel gesloten lamellen vervangen uw binnenzonwering voor maximale privacy en daarnaast kunt u nog met lichtinval spelen naar eigen wens. 

Dankzij de speciale daglicht-techniek kunt u de bovenste lamellen geopend laten om licht binnen te laten en de onderste dicht waneer u het zicht naar binnen wilt beperken. Daarnaast heeft u de keuze uit twee soorten lamellen: de standaard gekraalde lamel en de gekraalde DBL lamel. Een kraal is een gekrulde rand die voor stabiliteit zorgt. De DBL, ook wel S lamel genoemd, zorgt voor gelijkmatig verspreid licht. Bij Kroezon heeft u bovendien een ruime kleurkeuze. Alle RAL kleuren zijn mogelijk op de omkasting en geleiders en bij de lamellen heeft u keuze uit 13 standaard kleuren. 

Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo automatisch

U profiteert bij ons van maximaal comfort bij zonwering! Zo worden alle Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo automatisch geleverd met Somfy blokmotoren die geruisloos de jaloezieën veilig en duurzaam besturen. Het is aan u hoe u het comfort wilt uitbreiden, namelijk met schakelaarbediening, afstandsbediening of app. Daarnaast kunt u kiezen uit optionele accessoires om het comfort van uw woning te verhogen. Wat dacht u van het toevoegen van een geïntegreerde raamhor waarmee u 's zomers insecten en vuil buitenhoudt? Wanneer u bij Kroezon uw buitenjaloezieën Roma Raffstore Modulo bestelt, bent u verzekerd van een product van hoge kwaliteit en een professionele montage. Al onze Roma zonwering wordt op maat gemaakt wat voor een perfecte afwerking zorgt. U krijgt bij ons 5 jaar fabrieksgarantie op de buitenjaloezieën én 5 jaar garantie op de montage!

  • Daglicht-techniek
  • Elektrische bediening met Somfy blokmotor
  • Gekraalde lamellen voor extra stabiliteit
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Vele comfortverhogende opties

Wij maken onze zonwering voor u op maat zodat u maximaal kunt genieten van uw aankoop. Bovendien plaatsen en meten wij kosteloos op waardoor u verzekerd bent van een duurzaam product met een perfecte afwerking! Zo wordt u met de Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo die automatisch werken van alle gemakken voorzien.


Roma buitenjaloezieën brochure


Specificaties Roma buitenjaloezieën Raffstore Modulo

Fabrikant:
Roma
Collectie:
Raffstore
Hoogte:
maximale hoogte 4 meter
Breedte:
maximale breedte 4 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5, 5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.