Roma buitenjaloezieën Raffstore Quadro P

 
Merk:
Roma
Collectie:
Raffstore
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma buitenjaloezieën Raffstore Quadro P

Met buitenjaloezieën reguleert u de temperatuur in uw woning en speelt u met daglicht voor een aangename sfeer in huis. Roma biedt jaloezieën met verschillende afwerkingen. De Roma buitenjaloezieën Raffstore Quadro P hebben een vierkante cassette waarin de lamellen en de blokmotor worden weggewerkt. Deze variant kan zowel in als op de dag worden bevestigd. Met buitenjaloezieën kunt u de sfeer in huis beïnvloeden met de verschillende standen van de lamellen. Met de speciale daglicht-techniek kunt u het onderste deel afzonderlijk van het bovenste deel bedienen. Zo kunt u bovenin zonlicht doorlaten en geniet u toch van uw persoonlijke levenssfeer dankzij de Roma buitenjaloezieën Raffstore Quadro P. Daarnaast is het toepassen van binnenzonwering overbodig, waardoor u meer ruimte creëert!

Roma buitenjaloezieën Raffstore Quadro P kleuren

Om de match met uw woning zo groot mogelijk te maken, kunnen de Roma buitenjaloezieën Raffstore Quadro P in alle RAL kleuren worden geleverd. Om bovendien optimaal te kunnen genieten van het comfort, zijn de jaloezieën elektrisch uitgevoerd. Met behulp van een schakelaar, afstandsbediening of app kunt u deze eenvoudig aansturen. Zo is dus ook uw telefoon of tablet als bedieningspaneel te gebruiken! Zo bestuurt u eenvoudig de Roma buitenjaloezieën Raffstore Quadro P, die met kleuren van uw voorkeur zijn uitgerust. Bekijk deze en andere vormen van Roma zonwering in ons uitgebreide assortiment.

Roma buitenjaloezieën Raffstore Quadro P op maat

Onze zonwering wordt perfect op uw woning aangepast. Voor Roma buitenjaloezieën Roma Raffstore Quadro P op maat moet u daarom bij Kroezon zijn! Op afspraak komen onze experts bij u langs. Zij meten nauwkeurig uw gevel op en gaan met de genoteerde gegevens aan de slag. Uw jaloezieën worden op maat gemaakt en vakkundig geïnstalleerd.

Bij Kroezon heeft u keuze uit twee soorten lamellen: de standaard lamel met kraal en de DBL lamel met kraal. Laatstgenoemde, ook wel S lamel genoemd, zorgt voor gelijkmatig gespreid licht. De kraal geeft de lamel stabiliteit. Dankzij de gesloten cassette kan er weinig tot geen vuil terecht komen in het systeem en tussen de lamellen. Hierdoor zijn de buitenjaloezieën Roma Raffstore Quadro P onderhoudsarm.

U kunt verschillende comfortverhogende opties in de buitenjaloezieën Roma Raffstore Quadro P op maat laten integreren. Om insecten te weren kunt u kiezen voor de geintegreerde hor. Daarnaast hebben wij ook andere accessoires zoals een tijdsklok, lichtsensor en zon- en windautomaat. Deze zorgen ervoor dat ook wanneer u niet thuis bent het klimaat in huis aangenaam blijft. 

  • Elektrische bediening met Somfy blokmotor
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Daglicht-techniek
  • Gekraalde lamellen voor extra stabiliteit
  • Vele comfortverhogende opties

Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder!


Roma buitenjaloezieën brochure


Specificaties Roma buitenjaloezieën Raffstore Quadro P

Fabrikant:
Roma
Collectie:
Raffstore
Hoogte:
maximale hoogte 4 meter
Breedte:
maximale breedte 4 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.