Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P

 
Merk:
Roma
Collectie:
Raffstore
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P

De buitenjaloezieën uit de Roma Raffstore Rondo P serie zijn een onderhoudsarme vorm van zonwering. Roma laat zich inspireren door de sfeerbepalende eigenschappen van natuurlijk daglicht. Buitenjaloezieën geven vele mogelijkheden om de lichtintensiteit gedurende de dag te variëren. Met de speciale daglicht-techniek kan het onderste gedeelte afzonderlijk van het bovenste deel bediend worden. Zo kunt u zonlicht doorlaten en heeft u toch maximale privacy. Dat is nu de kracht van onze Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P!

Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P kleuren

Doordat de buitenjaloezieën aan de buitenkant van uw raam worden geplaatst, houdt u binnen ruimte over. Kroezon maakt de buiten jaloezieën geheel voor u op maat. U kunt voor uw Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P diverse kleuren van het RAL-spectrum kiezen. Iedere tint heeft zijn eigen stijlvolle sfeereffect. Daarnaast kunt u kiezen voor plaatsing in of op de dag. In het eerste geval vallen de jaloezieën binnen de omlijsting van het raam. Laat u de buitenjaloezieën op of tegen de muur plaatsen? Dan spreken we van montage op de dag. Voor een professionele montage en een groot aanbod aan Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P kleuren, moet u bij Kroezon zijn!

Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P elektrisch

Maak het uzelf gemakkelijk door de Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P elektrisch bedienbaar aangeleverd te krijgen. Dit is mogelijk met een ingebouwde Somfy buismotor. Om de jaloezieën te bedienen kunt u gebruik maken van een schakelaar, app of afstandsbediening. De buitenjaloezieën uit de Roma Raffstore Rondo P serie maken gebruik van een ronde cassette. Deze beschermt de ingebouwde Somfy motor tegen vuil en vocht. Kroezon biedt u bovendien allerlei extra accessoires. Zo kunt u een tijdsklok instellen om de buitenjaloezieën te bedienen of een zonnesensor laten plaatsen. Ter bescherming van uw zonwering kunt u de Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P elektrisch uitbreiden met een windsensor. Deze zorgt dat de buitenjaloezieën bij harde wind automatisch worden opgetrokken.

  • Vele comfortverhogende opties
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Daglicht-techniek
  • Gekraalde lamellen voor extra stabiliteit
  • Elektrische bediening met Somfy blokmotor

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw Roma zonwering of bezoek één van onze showrooms in Assen en Hoogeveen. Kroezon zorgt voor zonwering van hoge kwaliteit en maakt deze voor u op maat!


Roma buitenjaloezieën brochure


Specificaties Roma buitenjaloezieën Raffstore Rondo P

Fabrikant:
Roma
Collectie:
Raffstore
Hoogte:
maximale hoogte 4 meter
Breedte:
maximale breedte 4 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.