Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen

 
Merk:
Roma
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen

Wilt u overdag en in de avonduren de sfeer in huis naar eigen hand zetten? Dat doet u met Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen! Roma zonwering loopt voorop als het gaat om technische ontwikkelingen die het comfort verhogen. De S lamel heeft een golvende vorm en zorgt bij sluiting voor een goede verduistering en privacy. Omdat de lamellen zeer goed in elkaar passen bij opgetrokken stand, heeft dit type zonwering maar een kleine cassette nodig waarin deze kunnen worden weggewerkt. De kast valt hierdoor minder op en is beter in harmonie is met het gebouw. De cassette is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; rond, vierkant, rechthoekig of een afgeronde vorm. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste stijl voor uw woning. Maak uw keuze uit de verschillende kleuren van de Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen.

Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen voordelen 

Bij de Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen zijn de voordelen groot. De golvende vorm van de lamellen laat gedoseerd licht door en geeft minder inkijk dan een standaard lamel. Buitenjaloezieën worden blootgesteld aan weersomstandigheden als regen en wind. Om aan al deze eisen te voldoen is er gekozen voor het duurzame aluminium. Dit materiaal heeft bovendien een goede kleur- en glansbehoud! Nog één van de Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen voordelen is de hogere isolatiewaarde dankzij de stilstaande lucht tussen de lamellen en het glas van uw ramen. Zo houdt u behalve de hitte ook de kou buiten!

Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen op maat

Bij Kroezon maken wij de Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen voor u op maat omdat u alleen bij maatwerk verzekerd bent van comfort en een mooie afwerking. Onze buitenjaloezieën worden geleverd inclusief elektrische bediening met Somfy blokmotor. Deze wordt ingeschakeld met een schakelaar, afstandsbediening of app. Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze uitgebreide opties zoals een zonwind-automaat, tijdsklok of lichtsensor. Combineer de jaloezieën met een geïntegreerde hor en profiteer 's zomers van een insectenvrije woning! 

  • Hogere isolatiewaarde
  • Aluminium 
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • 5 jaar montagegarantie
  • Keuze uit 13 standaard kleuren lamellen
  • Vele comforverhogende opties

Bent u benieuwd of buitenjaloezieën voor uw situatie een goede optie zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Assen of Hoogeveen waar u onze topkwaliteit zonwering met eigen ogen kunt bekijken. Zodra u uw keuze heeft gemaakt zullen wij de Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen voor u op maat maken.


Roma buitenjaloezieën brochure


Specificaties Roma buitenjaloezieën Raffstore S lamellen

Fabrikant:
Roma
Hoogte:
maximale hoogte 4 meter
Breedte:
maximale breedte 4 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Voordeel:
Geruisloos bij wind
Voordeel:
Goede stapeling van de lamellen

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.