Roma rolluiken Quadro

 
Merk:
Roma
Collectie:
Quadro
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma rolluiken Quadro

De Roma rolluiken Quadro zijn geluidswerend en werken 100% verduisterend. De exacte maat van de vierkante kast is afhankelijk van de rolluikhoogte, maar zal altijd relatief klein zijn. De onderlijst sluit de kast volledig af en Kroezon biedt u verschillende zijgeleiders, met voor elke situatie een passende oplossing. Het merk Roma is de marktleider voor opbouwrolluiken in Duitsland. Kroezon levert de kasten van de rolluiken in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor vindt u bij ons altijd een passende kleur voor uw woning! Voor de lamellen van de Roma rolluiken Quadro zijn er standaard 14 kleuren beschikbaar.

Roma rolluiken Quadro afstandsbediening

Als u kiest voor de toevoeging van een Somfy buismotor, kunt u de Roma rolluiken Quadro met afstandsbediening besturen. U kunt voor de bediening bovendien een app downloaden en de rolluiken besturen met uw telefoon of tablet. De rolluiken maken gebruik van een geluidsarme motor met hindernisherkenning; het rolluik blokkeert bijvoorbeeld als uw raam open staat. Verder hebben de rolluiken anti-vriesbeveiliging, om beschadiging van de motor te voorkomen; de motor stopt namelijk als de lamellen bevroren zijn. De isolerende rolluiken zorgen ervoor dat het klimaat in uw woning altijd aangenaam blijft. Een dicht rolluik werkt daarnaast preventief tegen inbraak. Door het gebruik van Roma rolluiken Quadro met afstandsbediening is het bovendien zeer eenvoudig om de luiken te besturen, zodat u direct verder kunt gaan met waar u mee bezig was.

Roma rolluiken Quadro op maat

Bij Kroezon zorgen we graag voor een perfecte pasvorm. Daarom maken we uw Roma rolluiken Quadro op maat. Om dit te doen moeten er eerst nauwkeurige metingen worden gedaan. Hiervoor komen onze experts op afspraak bij u langs. Gebaseerd op de genoteerde gegevens worden uw Roma rolluiken Quadro op maat gemaakt. Dankzij onze vakkundige montage kunt u nog jarenlang van uw Roma zonwering genieten!

De Roma Quadro rolluiken zijn te combineren met een hor, om overlast van insecten te voorkomen. Kroezon biedt u verder een tijdklok, waarmee u uw rolluik automatisch in- of uit kunt laten rollen. De rolluiken Roma Quadro zijn ook verkrijgbaar met een zonnesensor, als de zon schijnt, rolt uw rolluik vanzelf uit. Maak uw keuze tussen op of in de dag montage. Op de dag montage is het rolluik op uw raamkozijn, in de dag montage is het rolluik aan de binnenkant van uw raamkozijn.

  • Relatief kleine kast
  • Verschillende zijgeleiders
  • Kasten iedere gewenste RAL-kleur
  • 14 standaard lamelkleuren
  • Elektrische motor

Laat vrijblijvend een offerte opmaken of bezoek één van onze showrooms in Assen en Hoogeveen. Kroezon staat voor de beste kwaliteit zonwering en we werken met vakkundige installateurs.


Brochure Roma rolluiken


Specificaties Roma rolluiken Quadro

Fabrikant:
Roma
Collectie:
Quadro
Hoogte:
maximaal 4 meter
Breedte:
maximaal 4 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.