Roma Rolluiken Rondo

 
Merk:
Roma
Collectie:
Rondo
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma Rolluiken Rondo

Bescherm uzelf tegen de verschillende weersomstandigheden met de Roma rolluiken Rondo. Deze worden voor u op maat gemaakt, en in een relatief kleine kast geplaatst. De onderlijst sluit de kast volledig af. Voor elk soort raam biedt Kroezon u verschillende zijgeleiders. Het merk Roma staat bekend om zijn innovatieve ideeën. De kasten van de rolluiken biedt Kroezon u in iedere gewenste RAL-kleur naar keuze. Er zijn 14 standaard lamelkleuren beschikbaar. Zo kunt u altijd Roma rolluiken van het Rondo type bestellen die bij uw woning en wensen passen!

Roma rolluiken Rondo automatisch

Vergroot het gebruiksgemak van uw zonwering door uw Roma rolluiken Rondo automatisch te laten maken. U bedient in dat geval de rolluiken met behulp van een Somfy buismotor. Deze kan worden aangestuurd met behulp van een schakelaar, afstandsbediening of via een applicatie op uw mobiele telefoon of tablet. De rolluiken hebben een geruisloze motor met hindernisherkenning; het rolluik stopt bijvoorbeeld als het raam open is. Daarnaast hebben de rolluiken anti vries beveiliging, dat betekent dat de motor stopt als de lamellen bevroren zijn. De rolluiken zijn geluidwerend en 100% verduisterend. Verder bieden de rolluiken isolatie tegen warmte en kou. Gesloten werken de Roma rolluiken Rondo automatisch preventief tegen inbraak.

Roma rolluiken Rondo op maat

Om het beste uit uw Roma zonwering te halen, zorgen we ervoor dat uw Roma rolluiken Rond op maat worden aangeleverd en geïnstalleerd. Onze experts komen bij u langs om uw gevel exact op te meten. Vervolgens worden uw rolluiken aangepast op de genoteerde maten.

Om uw huis te beschermen tegen insecten, kunt u uw rolluiken van Roma Rondo combineren met een hor. U kunt ook kiezen voor een tijdklok om uw rolluik automatisch aan te sturen. Verder biedt Kroezon u een zonnesensor, waarmee uw rolluik bijvoorbeeld automatisch uitrolt als de zon opkomt. U hebt de keuze tussen op of in de dag montage. Op de dag montage is een rolluik op uw kozijn, in de dag montage is een rolluik tegen de binnenkant uw kozijn.

  • Relatief kleine kast
  • Verschillende zijgeleiders
  • Kasten iedere gewenste RAL-kleur
  • 14 standaard lamelkleuren
  • Elektrische motor

Heeft u interesse in Roma rolluiken Rondo op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom. Kroezon biedt u de beste kwaliteit zonwering en een zorgvuldige montage.


Brochure Roma rolluiken


Specificaties Roma Rolluiken Rondo

Fabrikant:
Roma
Collectie:
Rondo
Hoogte:
maximaal 4 meter
Breedte:
maximaal 4 meter
Materiaal:
Aluminium
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.