Isoleren, donker maken of afsluiten: het kan allemaal

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Multifunctioneel

  Eén oplossing voor meerdere doeleinden

  Wilt u zichzelf kunnen beschermen tegen dieven én tegen fel zonlicht? Dan komen de Roma rolluiken goed van pas! De luiken sluiten uw woning goed af waardoor u met een gerust hart weg kunt gaan. Daarnaast houden ze warme zonnestralen uitstekend tegen. Zo houdt u in de zomer een aangename temperatuur in uw woning. Met Roma rolluiken kunt u de ruimtes in uw woning zo licht of donker maken als u wilt en behoudt u uw privacy.

  Gebruiksgemak

  Een extra optie tot automatische zonwering

  Vergroot het gebruiksgemak van uw zonwering door uw Rondo rolluiken automatisch te laten maken. U bedient in dat geval de rolluiken met behulp van een Somfy buismotor. Deze kan worden aangestuurd met behulp van een schakelaar, afstandsbediening of via een applicatie op uw mobiele telefoon of tablet.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van Rondo rolluiken

  Optionele accessoires

  Rondo rolluiken op maat

  Om het beste uit uw Rondo rolluiken te halen, zorgen we ervoor dat uw Rondo rolluiken op maat worden aangeleverd en geïnstalleerd. Onze experts komen bij u langs om uw gevel exact op te meten. Vervolgens worden uw rolluiken aangepast op de genoteerde maten. Heeft u interesse in Roma rolluiken Rondo op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom. Kroezon biedt u de beste kwaliteit zonwering en een zorgvuldige montage.

  U kunt ook kiezen voor een tijdklok om uw rolluik automatisch aan te sturen. Verder biedt Kroezon u een zonnesensor, waarmee uw rolluik bijvoorbeeld automatisch uitrolt als de zon opkomt. U hebt de keuze tussen op of in de dag montage. Op de dag montage is een rolluik op uw kozijn, in de dag montage is een rolluik tegen de binnenkant uw kozijn.

  • Relatief kleine kast
  • Verschillende zijgeleiders
  • Kasten iedere gewenste RAL-kleur
  • 14 standaard lamelkleuren
  • Elektrische motor

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht