Roma screens Quadro

 
Merk:
Roma
Collectie:
Quadro
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma screens Quadro

Wilt u de sfeer, het binnenklimaat, de veiligheid en het energieverbruik in uw huis eenvoudig onder controle houden? Dan zijn de Roma screens Quadro een uitstekende keuze voor u! Naast de zonwerende en afschermende eigenschappen overtuigen de screens van Roma ook met hun functionaliteit. Zo bent u niet alleen beschermd tegen hitte en inkijk, u creëert ook voldoende daglicht voor een natuurlijke sfeer in de kamer en u behoudt een goed zicht naar buiten. Door het gebruikte hoogwaardige aluminium is de screen weerbestendig en vrijwel geheel onderhoudsvrij. Voor een optimale beleving loopt het scherm geruisarm en zorgt het voor de noodzakelijke stilte. Door het windvaste ontwerp houdt u in de koudere periode de kou buiten de deur. Hoe de lichtinval gefilterd wordt, hangt gedeeltelijk af van de kleur die u kiest. Vandaar dat u bij Kroezon standaard kunt kiezen uit elke gewenste RAL-kleur voor de Roma screens Quadro!

Roma screens Quadro automatisch

Pas eenvoudig de lichtomstandigheden in uw woning aan door de Roma screens Quadro automatisch te bestellen. De automatisering vindt plaats door middel van een betrouwbare Somfy buismotor. Door voor deze optie te kiezen kunt u vanaf iedere plek in uw kamer uw Roma zonwering aanpassen. Er wordt een afstandsbediening met de geautomatiseerde screens meegeleverd. U kunt echter de Roma screens Quadro ook automatisch bedienen met behulp van uw tablet of smartphone. Hiervoor hoeft u alleen maar de app te installeren!

Roma screens Quadro op maat

Kroezon maakt voor u de Roma screens Quadro geheel op maat. De vierkante cassette geeft uw woning een moderne look en zorgt tevens voor de bescherming van de Somfy motor. Een meelopende onderlijst trekt het zonwerende doek strak, zodoende wordt invallend zonlicht door de kieren tegengegaan. Afhankelijk van de afmeting van uw screen wordt de grootte van de kast bepaald. Deze is leverbaar in varianten van 110, 130 of 150 millimeter. Voor een maximale gebruiksvriendelijkheid kunt u sensoren laten plaatsen die de lichtintensiteit meten, en ervoor zorgen dat de screens op de juiste momenten naar beneden gaan. De montage van de screens vindt plaats in of op de dag. In de dag houdt in dat de screens aan de binnenkant van de kozijnen geplaatst worden, en bij montage op de dag worden de screens op de kozijnen geplaatst.

Roma screens Quadro op maat zijn eenvoudig te reinigen door de waterbestendige PVC-coating. Daarnaast heeft elk weefseltype zijn eigen specifieke eigenschappen. Bij Kroezon heeft u keuze uit:

  • Glasvezeldoek
  • Polyesterdoek
  • Speciaaldoek

Laat u informeren door één van onze specialisten over welk type doek het beste aansluit bij uw wensen.

Bij Kroezon heeft u 5 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage.

Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw situatie en woning? U bent welkom om contact op te nemen met één van onze specialisten, zij helpen u graag verder! Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Daar staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.


Roma screens brochure


Specificaties Roma screens Quadro

Fabrikant:
Roma
Collectie:
Quadro
Hoogte:
maximaal 4 meter
Breedte:
maximaal 6 meter
Materiaal:
Aluminium, Dubbelgeweven glasvezeldoek met polycarbonaat, Aluminium geraamte
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Gewicht:
525 gram per vierkante meter
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.