Roma screens Rondo

 
Merk:
Roma
Collectie:
Rondo
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Roma screens Rondo

Egaal invallend daglicht brengt sfeer in uw woning. De zonwering uit onze Roma screens Rondo collectie weert felle zonnestralen en zonnewarmte, zodat u kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Door het windvaste ontwerp houdt u in de herfst- en wintermaanden ook de ergste kou buiten de deur. Het doek van de Roma screens type Rondo geeft vrij uitkijk naar buiten, maar belemmert inkijk. Hoe het licht precies gefilterd wordt, hangt gedeeltelijk af van uw kleurkeuze. Daarom kunt u bij Kroezon kiezen uit een zeer ruim kleurenpalet.

Roma screens Rondo op maat

Kroezon maakt voor u de Roma screens Rondo op maat. Het zonwerende doek wordt uitgerold vanuit een ronde cassette die tevens dient als bescherming van de Somfymotor. Een meelopende onderlijst trekt de zonwering strak, waarmee invallend zonlicht door de kieren wordt tegengegaan. De lengte van de screens bepaalt de dikte van de cassette, die leverbaar is in varianten van 110, 130 of 150 millimeter. U heeft bij de keuze voor uw Roma screens Rondo op maat een uitgebreide keuze uit comfortverhogende opties. Zo kunt u door ons sensoren laten plaatsen die de lichtintensiteit registreren en ervoor zorgen dat de screens naar beneden gaan. Als alternatief behoort ook een tijdsklok tot de mogelijkheden. Bij het laten plaatsen van Roma screens Rondo op maat houden wij ook rekening met montage in of op de dag. Op de dag wil zeggen dat wij de screens monteren op de kozijnen. Met Kroezon houdt u alle opties open. Bezoek een van onze showrooms in Assen of Hoogeveen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Roma screens Rondo elektrisch

Om het u extra gemakkelijk te maken, heeft u de mogelijkheid om de Roma screens Rondo elektrisch aangeleverd te krijgen. Als aandrijving wordt gebruik gemaakt van een Somfy buismotor. Deze is zo ontworpen dat deze bij vastgevroren screens stilvalt om beschadiging te voorkomen. Bovendien kunt u kiezen voor de bediening van uw voorkeur, met behulp van een schakelaar, afstandsbediening of een app op tablet of telefoon. Ook op andere Roma zonwering installaties kan deze handige motor worden toegepast. Maak de aandrijving van uw Roma screens Rondo elektrisch om eenvoudig en snel uw zonwering aan te passen aan uw situatie. Zo kunt u zich gemakkelijk blijven concentreren op waar u mee bezig was.


Roma screens brochure


Specificaties Roma screens Rondo

Fabrikant:
Roma
Collectie:
Rondo
Hoogte:
maximaal 4 meter
Breedte:
maximaal 6 meter
Materiaal:
Aluminium, Dubbelgeweven glasvezeldoek met polycarbonaat, Aluminium geraamte
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Gewicht:
525 gram per vierkante meter
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Roma

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA rolluiken, buitenjaloezieën en screens met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door de jarenlange ervaring kan ROMA hier intelligent en innovatief op in spelen. Ook de aanhoudende amenwerking met architecten en zonweringspecialisten is ROMA de zon altijd een stapje voor.