Roma zonwering

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Roma zonwering

Uit het ruime assortiment van Kroezon kunt u Roma zonwering van hoge kwaliteit in verschillende varianten bestellen. Onder andere knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen zijn beschikbaar. Knikarmschermen zijn ideaal als terraszonwering. Deze schermen zijn leverbaar met een maximale lengte van 5 meter en een breedte van wel veertien meter! Zo kunnen ze eenvoudig op uw gevel en uw situatie worden aangepast.

De in verschillende kleuren leverbare uitvalschermen reguleren de inval van zonlicht en de temperatuur in uw woning. Ze zijn geschikt voor elk raamtype. Als u op zoek bent naar zonwering met een romantische uitstraling, dan raden wij u aan om bij onze markiezen te kijken. Dit type buitenzonwering is bezig aan een heuse comeback en voegt een bijzondere sfeer toe aan uw gevel. Ze beschermen goed tegen zon en regen. Maak nu uw keuze uit onze hoogwaardige Roma zonwering!

 

Roma zonwering op maat

Om er zeker van te zijn dat uw schermen goed bij uw woning passen leveren wij u nieuwe Roma zonwering op maat. Op afspraak komen onze experts bij u langs om metingen te doen, zodat ze de maten van uw Roma zonwering kunnen afstemmen op uw gevel. Daarna wordt een vervolgafspraak gemaakt waarbij uw nieuwe zonwering geplaatst gaat worden. Zo kunt u heerlijk genieten van het zomerweer zonder dat de temperatuur in uw huis en op uw terras te hoog oploopt.

Voor hoog comfort in alle weersomstandigheden kiest u voor de Roma zonwering op maat van Kroezon, dé zonweringspecialist!