Screens Verano Ritzscreen

 
Screens Verano Ritzscreen
Merk:
Verano
Collectie:
Ritzscreen
Materiaal:
Aluminium

Productomschrijving Screens Verano Ritzscreen

U creëert de lichtintensiteit van uw voorkeur met screens Verano Ritzscreen. Met deze vorm van zonwering houdt u het felste zonlicht buiten, maar verduistert u uw vertrekken niet. Daarmee worden uw vertrekken egaal verlicht en behoudt u vrij uitzicht naar buiten. De kleur heeft invloed op hoe uw huis van buitenaf verlicht wordt. Daarom heeft u naast de standaardkleuren technisch zilver, wit, crème wit en antraciet een ruime kleurkeuze uit in totaal wel 35 kleurtinten. De screens uit de Verano Ritzscreen serie worden geplaatst in een cassette vanuit waar ze op elke gewenst moment kunnen worden uitgerold. Speciale zijgeleiders houden het zonwerende doek volmaakt strak zonder dat de wind vrijspel krijgt. Op deze manier ontstaan er geen kieren en houdt u naast overdadig zonlicht en zonnewarmte ook insecten en ander klein ongedierte buiten de deur.

Screens Verano Ritzscreen winkel

Als specialist in zonwering is Kroezon veel meer dan een gewone screens Verano Ritzscreen winkel. Wij maken de screens namelijk voor u op maat en verzorgen elk onderdeel van de installatie. Zo plaatsen wij een Somfy motor die naar wens kunt laten bedienen door een schakelaar, afstandsbediening of een eenvoudige app op tablet of telefoon. Speciale sensoren zorgen ervoor dat de aandrijving van de screens Verano Ritzscreen uit onze winkel bij vorst niet kan worden ingeschakeld. Zo wordt beschadiging van de buismotor voorkomen. Om de vormgeving van de oprolcassette te laten aansluiten bij het aanzicht van uw woning kunt u kiezen voor een vierkante kast met of zonder afgeschuinde kant. Daarnaast kunt u ook kiezen voor montage in de dag of op de dag. Bij montage op de dag valt de zonwering geheel over uw kozijnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of ga op zoek naar meer inspiratie in onze eigen showrooms in Assen en Hoogeveen.

  • Somfy buismotor
  • Bedienbaar via schakelaar, afstandsbediening en applicatie
  • Doek opgesloten in de geleiders windvast op iedere gewenste hoogte
  • 5 jaar garantie product en montage

Verano screens brochure


Specificaties Screens Verano Ritzscreen

Fabrikant:
Verano
Collectie:
Ritzscreen
Hoogte:
maximaal 2,8 meter
Breedte:
maximaal 3,2 meter
Materiaal:
Aluminium, Dubbelgeweven glasvezeldoek met polycarbonaat, Aluminium geraamte
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Gewicht:
525 gram per vierkante meter
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Verano

Sinds de oprichting in 1990 is Verano in een snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Het merk is uniek met haar totale collectie binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Comfort staat centraal in de missie van Verano en zorgt ervoor dat u het leven binnens- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven. 

De producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.