Serrezonwering Erhardt TM

 
Merk:
Erhardt

Productomschrijving Serrezonwering Erhardt TM

Als u zelf wilt bepalen hoeveel zonlicht u opvangt wanneer u buiten zit, is het serrezonwering Erhardt TM systeem iets voor u! Hierbij maakt het niet uit hoe breed uw terras is omdat u ook meerdere systemen naast elkaar kunt laten monteren aan uw overkapping. Zowel opdak- als onderdakmontage is mogelijk. In dit laatste geval kunt u het serrezonwering systeem in combinatie met verlichte lijsten en warmtestralers gebruiken voor een aangename sfeer.

Serrezonwering Erhardt TM buiten

Dankzij de universele serrezonwering Erhardt TM wordt buiten zitten nog aangenamer! De cassette waarin het uitrolscherm zich bevindt is zeer onopvallend en compact. Alle schroeven zijn nagenoeg onzichtbaar en ook de overkappingsstang steekt niet uit. Door het gebruik van een rits is een lichtstreep nauwelijks te zien. De zonwering van Erhardt zal dus gemakkelijk opgaan in de omgeving van uw huis en tuin. 

Wanneer u ervoor kiest om Erhardt serrezonwering op het dak te monteren, kunt u het systeem combineren met sensoren en een io motor. Het voordeel hiervan is dat u de zonwering op afstand kunt besturen en in kunt stellen. Daarnaast wordt het systeem hiermee erg ergonomisch en geschikt voor iedereen!

 


Brochure Erhardt TM


Specificaties Serrezonwering Erhardt TM

Fabrikant:
Erhardt
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Voordeel:
De elegante zonwering zal opgaan in de omgeving
Voordeel:
De zonwering steekt niet over de overkappinsstang heeft onzichtbare schroeven

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.