Somfy Connexoon io

 
Merk:
Somfy
Afmetingen:
2,4x7,2 cm

Productomschrijving Somfy Connexoon io

Niet meer de regen in om de poort in uw tuin te openen om er door te kunnen met de auto. Zonder dat u uit bed hoeft te stappen gaat het rolluik omhoog. Klinkt dat niet comfortabel? Met de Somfy Connexoon maakt u het mogelijk! De Connexoon is een besturingssysteem die garagedeuren, hekken, rolluiken en zonwering kan aansturen. U bedient het systeem eenvoudig aan de hand van een app op uw tablet of telefoon. De objecten die u wilt koppelen met het Connexoon besturingssysteem moeten wel beschikken over een io motor.

Connexoon Window

Met de Connexoon io van Somfy zonwering hoeft u nooit meer de slinger van uw rolluik aan te raken. Met een druk op de knop in de app op uw telefoon zal het rolluik openen of sluiten waar u dan ook maar bent. Het is mogelijk om weekscenario's te gebruiken zodat de screens en rolluiken rondom uw huis automatisch op gezette tijden enen en sluiten. Ideaal om in de ochtend rustig wakker te worden met zonlicht van buiten. 

Connexoon Terrace

Op het terras kunt u genieten van de zon of juist van een verkoelend briesje. Waar u ook voor kiest, met de Somfy Connexoon io kunt u gewoon blijven liggen als u de zonwering in of uit wil laten schuiven. Open de app op uw smartphone en regel met een druk op de knop de hoeveelheid schaduw. Doordat de Connexoon, de app en de zonwering met elkaar communiceren via het internet, kunt u ook als u niet thuis bent kijken hoe de zonwering erbij staat. Handig als u vergeten bent om de zonwering te laten indraaien.

Connexoon Access

De laatste optie met de Somfy Connexoon is om garagedeuren en hekken op afstand te openen. Dit is ideaal wanneer u met uw auto de oprit opkomt en u niet in de regen het hek wilt openen. U kunt dit namelijk erg gemakkelijk via de app doen! Open op afstand het hek of de garagedeur voor uw bezoekers. Of voor uw dochter die de sleutels is vergeten. Ook hoeft u zich nooit meer af te vragen of u het hek wel heeft gesloten. 


Specificaties Somfy Connexoon io

Fabrikant:
Somfy
Hoogte:
2,4 cm
Breedte:
7,2 cm
Afmetingen:
2,4x7,2 cm
Garantie:
2 jaar fabrieksgarantie
Voordeel:
Eenvoudig te installeren
Voordeel:
Gebruiksvriendelijk
Voordeel:
Bevordert een ergonomische omgeving

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u