Somfy zonneschermen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Gesloten

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Somfy zonnescherm

Door een Somfy zonnescherm te installeren creëert u zowel schaduw in huis als op uw terras. De geïntegreerde Somfy buismotor zorgt voor een vlekkeloze aandrijving en maakt vrijwel geen geluid. Als u bij Kroezon een offerte aanvraagt voor onze knikarmschermen van Erhardt of Verano beschikt u direct over uw state of the art Somfy zonnescherm dat van alle gemakken is voorzien. Al onze elektrisch bedienbare zonwering is voorzien van de meest geavanceerde Somfy technologie. Wij komen persoonlijk bij u langs om het zonnescherm voor u op te meten en te installeren!

Somfy motor zonnescherm

Behalve het knikarmscherm is de Somfy motor voor het zonnescherm ook geschikt voor de screens, markiezen, uitvalschermen en rolluiken van Somfy. De buismotor is stijlvol weggewerkt in een ronde of rechthoekige cassette. Verder kunt u de Somfy motor van het zonnescherm uitrusten met wind- en zonnesensoren. Verwarmt het felle zonlicht uw woning als u weg bent? Geen probleem! BIj het overschrijden van de door u ingestelde temperatuur wordt het zonnescherm automatisch uitgeklapt. Bij storm en harde wind wordt het doek veilig opgerold in de cassette.

Somfy zonnescherm afstandsbediening

Geen afstand is te groot voor het Somfy zonnescherm met afstandsbediening. Behalve met een paneel en controller, is het systeem ook met een app bedienbaar. Daarmee kunt u op ieder gewenst moment uw Somfy zonnescherm met afstandsbediening activeren zonder dat u thuis hoeft te zijn. Het enige dat u daarvoor nodig heeft is een internetverbinding en een goed werkende laptop, tablet of telefoon. Kiest u voor de TaHoma Somfy als besturing? Dan regelt u in één adem de klimaatbeheersing, verlichting of toegang tot uw beveiligingsapparaten. De medewerkers van Kroezon informeren u graag over de vele toepassingen.

Somfy zonnescherm bij Kroezon

Alle bedrading wordt vrijwel onzichtbaar geïnstalleerd als u een Somfy zonnescherm bij Kroezon bestelt. Met één van onze geavanceerde Somfy bedieningssystemen beschikt u altijd over de mogelijkheid om uw zonwering uit te breiden met screens of rolluiken. Deze kunt u namelijk ook bestellen in een een variant met draadloze aansturing. Naast de TaHoma box kunt u ook kiezen voor Somfy IO. Wilt u meer weten of met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is met het Somfy zonnescherm dat u bij Kroezon bestelt ? Dan nodigen wij u van harte uit om onze showroom in Hoogeveen of Assen te bezoeken!