Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Somfy zonwering

Daglicht heeft een grote invloed op het klimaat en de sfeer in uw woning. Met Somfy zonwering zet u elke zonnestraal naar uw hand. Wordt het op een zomerse dag te warm in huis? Met één druk op de knop kunt u uw Somfy rolluiken, screens, markiezen en andere typen van Somfy zonwering helemaal of gedeeltelijk sluiten. Somfy is één van de grote marktleiders op het gebied van aansturingssystemen voor klimaatbeheersing in uw woning. Bij Kroezon kunt u uw zonwering op maat laten maken en met de Somfy accessoires en apps van uw voorkeur uitrusten.

Somfy zonwering prijzen

Als u een offerte aanvraagt bij Kroezon, worden voor uw Somfy zonwering de prijzen helder in beeld gebracht. Zo kunt u precies zien wat de kosten zijn voor installatie, materialen en extra accessoires. Wij werken rechtstreeks met leveranciers van merken als Roma, Brustor en Erhardt. Elk onderdeel kunnen wij compleet voor u op maat maken. Omdat wij nauw samenwerken met onze leverancier kunnen wij bij het plaatsen van uw Somfy zonwering de prijzen laag houden.

Somfy zonwering motor

Het kloppend hart van Somfy zonwering is de motor die met verschillende systemen kan worden aangedreven. Met de Somfy IO haalt u de nieuwste technologie in huis. Dit systeem is compleet draadloos en kan via tablet of telefoon gemakkelijk worden bediend. Behalve uw Somfy zonwering motor, kunnen ook uw verlichting, toegang en klimaatbeheersing worden aangestuurd. Zo haalt u een merkoverschrijdend hightech product in huis, dat ook geschikt is voor comfortverhogende accessoires die u in de nabije toekomst wenst aan te schaffen.

Somfy zonwering bij Kroezon

U kunt altijd rekenen op vakwerk als u Somfy zonwering bij Kroezon uitzoekt. Om de apparatuur voor uw Somfy zonnescherm aan te sturen zijn er geen grote aanpassingen aan uw woning nodig. Het hoofdpaneel voor de bediening wordt mooi weggewerkt zonder zichtbare bedrading. Bij buitenzonwering maken wij gebruik van buismotoren die door stijlvolle cassettes tegen de elementen worden beschermd. De Somfy zonwering die u bij Kroezon bestelt is bovendien veilig, stijlvol en nagenoeg geluidloos. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij komen met een scherp aanbod.