Speel met licht en temperatuur

Speel met licht en temperatuur

Sfeer en temperatuur. Dat zijn twee ontzettend belangrijke elementen die bepalen hoe fijn het al dan niet is om in uw woonkamer - of andere ruimte in huis - te vertoeven. Maar wat moet u dan precies doen om hier invloed op uit te oefenen? Flink stoken of emmers met ijsklontjes neerzetten? Doeken ophangen of enorme bouwlampen neerzetten?

Welnee! Dankzij Kroezon kunt u namelijk heel gemakkelijk twee vliegen in één klap slaan. En nog behoorlijk hard ook! We geven enkele voorbeelden.

buitenzonwering

 

Verduisterend rolgordijn op maat

Stijl en comfort gaan hand in hand wanneer u voor een verduisterend rolgordijn op maat kiest. Door te spelen met licht creëert u de gewenste sfeer in uw woon- of slaapkamer. En bovendien geniet u eenvoudig van veel meer privacy dan u gewend bent! Zoals de naam al aangeeft, houdt dit type zonwering ook eenvoudig fel zonlicht buiten de deur. Door het rolgordijn slechts gedeeltelijk naar beneden te laten, bepaalt u de mate van lichtinval. Zo krijgen de weersomstandigheden op een heel bijzondere manier invloed op de uitstraling van uw woning!

Elektrische rolluiken

Nog een manier om koelte en duisternis in de hand te werken is de installatie van elektrische rolluiken. Deze houden bovendien de warmte binnen in de winter dankzij hun isolerende eigenschappen! Daar komt nog bij dat ze enorm gemakkelijk te bedienen zijn, bijvoorbeeld met een afstandsbediening of uw smartphone. En vaste slapers die geen streepje licht kunnen verdragen, kunnen hun geluk niet op met elektrische rolluiken. Zo verduisterend zijn ze! Uiteraard worden ze door de experts van Kroezon volledig op maat gemaakt voor de perfecte pasvorm.

Zonwering screens

Hoeveel invloed de zon op uw interieur heeft qua licht en warmte bepaalt u helemaal zelf. Tenminste, wanneer u voor de innovatieve zonwering screens van Kroezon heeft gekozen. De zonnestralen worden dankzij een reflecterend doek eenvoudig weerkaatst, zodat u geen last krijgt van hevige hitte of verblindend licht, aangezien 98% van alle uv-straling wordt gefilterd. Sterker nog, de screens zorgen voor de nodige verkoeling in huis! Net als de meeste van onze typen zonwering, is ook deze volledig te automatiseren.

Wilt u meer inzicht in de mogelijkheden die Kroezon u biedt? Bekijk dan ons ruime assortiment online of bezoek onze showroom te Assen of Hoogeveen!