Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Gesloten

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

(0592) 355511

Openingstijden vandaag: Welkom op afspraak

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

TaHoma Somfy

Met het geïntegreerde TaHoma Somfy systeem regelt u volautomatisch het klimaat en de sfeer in uw hele huis. Hiermee kunt u behalve elektronisch uw zonwering, rolluiken of raamdecoratie bedienen ook andere apparatuur elektronisch in- en uitschakelen. Daarmee krijgt u controle over de:

  • Verlichting
  • Beveiligingsapparatuur en observatie
  • De toegang tot uw huis
  • Verwarming en klimaatbeheersing

U kunt op dit geavanceerde aansturingssysteem tot wel 100 Somfy producten aansluiten. Vraag een offerte aan voor de TaHoma van Somfy zonwering of lees de brochure van Tahoma!

TaHoma Somfy box

U voorziet uw huis van hightech klimaatbeheersing met de TaHoma Somfy box. Deze vormt het centrale punt voor de aansturing van al uw Somfy apparaten in huis. Het werkt zeer eenvoudig. De box is een beveiligde server die u op uw internetrouter kunt aansluiten. Deze communiceert rechtstreeks met alle apparatuur die u aan de TaHoma Somfy box koppelt. Behalve met een afstandsbediening is de TaHoma Somfy box ook te bedienen via een app op uw laptop, tablet of telefoon. Hiermee kunt u uw Somfy zonwering zelfs vanaf uw vakantieadres besturen.

TaHoma Somfy prijs

Bij de aanschaf van uw TaHoma van Somfy is de prijs afhankelijk van de bijbehorende zonwering die u uitkiest. De geavanceerde Somfy buismotoren zijn flexibel in gebruik. Wij kunnen deze voor u onder andere aansluiten op onze markiezen, uitvalschermen, screens en vele andere zonwerende toepassingen.

De TaHoma box wordt eenvoudig meegeleverd. Hiermee haalt u een systeem in huis dat u gemakkelijk met extra zonwering kunt uitbreiden wanneer u dat wenst. Wilt u meer informatie over de TaHoma van Somfy en de prijs? Wij geven u graag meer informatie!

TaHoma Somfy kopen

In elk belangrijk detail is voorzien als u besluit om uw TaHoma van Somfy te kopen bij Kroezon. Als u inspiratie wilt opdoen, nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Hoogeveen of Assen. Daar kunt u voorbeelden zien van wat Somfy technologie bij de inrichting van uw tuin of terras kan betekenen. Daarnaast regelen wij de complete installatie als u een TaHoma Somfy gaat kopen. Wij kunnen de apparatuur met een minimum aan extra bedrading voor u installeren. Het systeem is nagenoeg geluidloos en neemt weinig ruimte in beslag.