Terrasscherm

Al onze zonwering, overkappingen en garagedeuren maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

0528 - 35 06 52

Openingstijden vandaag: 13.00 t/m 17.30

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

0592 - 35 55 11

Openingstijden vandaag: Welkom op afspraak

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Terrasscherm

Met een terrasscherm kunt u lekker uit de wind van het zonnetje genieten. Maar ook als u uit de wind in de schaduw wilt zitten is dit mogelijk met een terrasscherm. Zo kunt u zo lang mogelijk optimaal genieten van uw tuin en terras. Een terrasscherm is ook makkelijk verplaatsbaar is en nergens aan gemonteerd hoeft te worden. Zo kunt u het scherm eenvoudig elke keer weer op een andere plek neerzetten en kunt u overal een aangename ruimte creëren.

Terrasscherm glas

Wilt u uit de wind maar wel in de zon zitten? Dan kun u het beste kiezen voor een terrasscherm glas. Dit scherm houdt wel de wind tegen, maar zorgt ervoor dat de zon wel gewoon kan doordringen tot uw terras. U creëert zo een lekker warm plekje voor uzelf. Of u nu in de tuin of op het terras gebruik wilt maken van het terrasscherm glas, dit is geen probleem! Want u kunt het scherm makkelijk verplaatsen zonder het te demonteren.

Een bijkomend voordeel van het terrasscherm glas is dat deze gemaakt is van stevig materiaal en dat het gemakkelijk schoon te maken is.

Terrasscherm horeca

Bij Kroezon kunt u ook terecht voor een terrasscherm horeca. Zo kunnen uw gasten al vroeg in het seizoen van het zonnetje genieten bij u op het terras. Dankzij de schermen hebben uw gasten geen last van de wind en de zon kan wel gewoon door het terrasscherm horeca doordringen. Het voordeel van het Horecascherm is dat dit scherm niet aan de gevel, maar aan de grond wordt gemonteerd. Bent u geïnteresseerd in een terrasscherm, maar wilt u deze eerst nog in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Daar vindt u ook een ruime collectie aan terrasoverkappingen en pergola zonwering!