Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Uitvalscherm elektrisch

Binnen zitten tijdens de zomer wordt een stuk aantrekkelijker met een uitvalscherm dat u elektrisch kunt bedienen! Dit voorkomt dat u telkens op moet staan als u de positie van uw scherm handmatig moet aanpassen. Zodra het felle licht en de warmte van de zon op hun hoogtepunt zijn kunt u binnen lekker doorwerken zonder hier hinder van te ondervinden. Schep het meest aangename klimaat met een uitvalscherm dat u elektrisch bedient!

Uitvalscherm elektrisch 3 meter

Bij Kroezon bestelt u uw zonwering geheel op maat. Daarom kunt u ervoor kiezen om uw uitvalscherm elektrisch bedienbaar te maken met een lengte van 3 meter. Als uw raamkozijn over een dergelijke lengte beschikt kunnen onze experts de buitenzonwering hier eenvoudig op aanpassen. Hiermee bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en warmte die uw huis bereiken. Voor een elektrisch uitvalscherm van 3 meter breed schakelt u daarom natuurlijk Kroezon in!

Uitvalscherm elektrisch prijzen

Wilt u meer weten over de prijzen van een elektrisch uitvalscherm? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. De prijzen zijn deels afhankelijk van de lengte van uw gevel, het merk en de gewenste materialen waarvan de zonwering gemaakt moet zijn. Bovendien bent u van harte welkom om de Kroezon showroom in Hoogeveen of Assen te bezoeken. Onze experts kunnen u alles vertellen over de verschillende prijzen voor een elektrisch uitvalscherm of zonwering screens. Bovendien kunt u hier in alle rust onze uitgebreide collectie buiten- en binnenzonwering bekijken!