Uitvalscherm Verano Mallorca Speciaal V155

 
Uitvalscherm Verano V155 - Mallorca speciaal
Merk:
Verano
Collectie:
V155 - Mallorca speciaal
Materiaal:
Acryl

Productomschrijving Uitvalscherm Verano Mallorca Speciaal V155

Een veel toegepaste vorm van zonwering is een uitvalscherm. Een dergelijk scherm is effectief en betaalbaar en zorgt voor een fraaie uitstraling van uw woning. Zeker wanneer u de Verano Mallorca Speciaal V155 uit ons assortiment aanschaft! Deze luxe zonwering verschilt met de Mallorca V150 doordat deze voorzien is van muursteunen. Hierdoor heeft het uitvalscherm Verano Mallorca Speciaal V155 extra veel stevigheid. Met deze zonwering kunt u zowel in de zomer al de winter het wooncomfort tot stand brengen waar u behoefte aan heeft. Het stijlvolle design van de V155 met een ruim kleurenaanbod voo de cassette en het doek zorgt ervoor dat u eenvoudig de uitvoering kiest die bij uw woning past! Het uitvalscherm Verano Mallorca Speciaal V155 heeft de volgende eigenschappen:

  • Vierkante kast
  • Met stevige muursteunen
  • Somfy buismotor
  • Bediening door middel van: schakelaar, afstandsbediening of applicatie
  • Tevens manueel bedienbaar (bandopwinder buiten, draaistang binnen of buiten)
  • 3 standaard kleuren: technisch zilver, wit of crème wit (ralkleuren naar keuze is optioneel)
  • Breed scala doekkleuren voor gewenste uitstraling

Uitvalscherm Verano Mallorca Speciaal V155 bij Kroezon

U kunt in onze webwinkel het uitvalscherm Verano Mallorca Speciaal V155 in een maximale breedte van 8 meter afnemen. Hierbij is er vanaf 4,25 meter sprake van een systeem met 3 armen en een gekoppeld doek in delen. Bij ons zit een montage van een deskundige monteur bij u thuis bij de prijs inbegrepen. Daarnaast bent u standaard verzekerd van een garantie van 5 jaar op alle onderdelen en op de montage. Zo weet u zeker dat het goed zit! Heeft u vragen over de Verano Mallorca Speciaal V155? Neem dan contact op met ons of kom langs in onze showroom in Assen of Hoogeveen. Wij staan u graag bij met advies met het oog op het beste maatwerk! 


Verano uitvalschermen brochure


Specificaties Uitvalscherm Verano Mallorca Speciaal V155

Fabrikant:
Verano
Collectie:
V155 - Mallorca speciaal
Breedte:
maximaal 8 meter
Materiaal:
Acryl
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Verano

Sinds de oprichting in 1990 is Verano in een snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Het merk is uniek met haar totale collectie binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Comfort staat centraal in de missie van Verano en zorgt ervoor dat u het leven binnens- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven. 

De producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.