Verano dealers

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Gesloten

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verano dealers

Kroezon is een van de officiële Verano dealers, in ons assortiment vindt u exclusieve Verano zonwering. Bij Kroezon vindt u hoogwaardige oplossingen voor het weren van zon en het scheppen van een aangenaam klimaat zowel voor binnen als buiten. Alle producten van Verano zijn voorzien van een CE markering waarmee aangetoond wordt dat zij voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van zowel veiligheid, milieu en gezondheid.

Verano dealers Nederland

Kroezon is een van de Verano dealers in Nederland dat gevestigd is in Drenthe. U vind onze showrooms in Assen en Hoogeveen waar u van harte welkom bent om onze Verano producten te bekijken. Comfort en klantgerichtheid staan centraal bij Verano. Bij Kroezon hoeft u zich geen zorgen te maken over de stevigheid, kwaliteit en design want wij zorgen voor een perfecte en veilige afwerking van uw Verano producten.


Kroezon als een van uw Verano dealers Nederland biedt lange garantietermijnen zodat u zorgeloos jarenlang kunt genieten van uw Verano zonwering!

Verano dealer

Kroezon is dé officiële Verano dealer waarbij u binnen- en buitenzonwering van het gerenommeerde merk Verano vindt. Binnen- en buitenzonwering bestaat uit duurzame materialen en komen met de nieuwste designs. Woont u in Drenthe of in de omgeving van Drenthe kom dan langs bij de officiële Verano dealer Kroezon in een van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u? Bekijk dan onze screens, terrasoverkappingen en markiezen. Of neem contact op middels het onderstaand contactformulier.