Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verano rolluiken

Voor zonwering die veel meer kan dan zon weren bent u aan het juiste adres bij Kroezon. U vindt in ons ruime assortiment Verano rolluiken, zonwering met vele voordelen. Rolluiken worden aan de buitenkant van de ramen geplaatst en hebben een vlakke uitval. Ze zijn geheel of gedeeltelijk uit te rollen voor een lichtinval naar wens.

De rolluiken zijn niet alleen geschikt wanneer u fel zonlicht uit uw woning wilt houden, ze houden ook de warmte buiten. Daarnaast bieden Verano rolluiken veel meer voordelen die in eerste instantie niet gelinkt worden aan zonwering. Zo zijn ze geluidswerend – handig voor als u aan een drukke straat woont -, vochtwerend, isolerend (warmte en kou), inbraakwerend en bieden ze privacy. Verano rolluiken biedt het comfort voor optimaal woongenot!

 

Verano rolluiken winkel

Wanneer u het comfort van uw woning wilt vergroten, komt u naar onze Verano rolluiken winkel. In onze showroom kunt u rustig bekijken welke rolluiken het beste bij het uiterlijk van uw woning passen. Denkt u bij rolluiken aan een industrieel of kil uiterlijk? Verano biedt rolluiken in warme houttinten zodat de praktische eigenschappen van de rolluik samenkomen met stijlvol design. Een perfecte afwerking zorgt bovendien voor een luxe uitstraling. Daarom koopt u uw rolluiken en andere Verano zonwering bij Kroezon op maat.

Wij komen de rolluiken bij u thuis inmeten en vervolgens bij u installeren. Pas als alles tip top in orde is, vertrekken we. U krijgt bovendien vijf jaar fabrieksgarantie en tien jaar garantie op de montage. Zo weet u zeker dat u lang plezier heeft van uw Verano rolluiken. Winkel gauw in onze webshop en bekijk de eindeloze mogelijkheden. Past vlakhangende zonwering bij uw wensen en wilt u deze transparanter? Bekijk dan onze Verano screens!