Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verano screens

Warmt de zon uw woonkamer flink op? Voor een optimale klimaatregulatie in huis zijn de Verano screens een uitstekende oplossing. Deze vlakhangende zonwering weert zeer effectief hinderlijke zonnestralen, zodat het binnen in uw woon-, werk- of slaapkamer een prettig klimaat behoudt. Screens zijn gemaakt van een speciaal doek dat UV-stralen voor minstens 85% weert en daarmee de warmte buiten houdt. Bovendien zorgen screens ervoor dat meubelen, boeken en schilderijen niet verkleuren vanwege blootstelling aan fel zonlicht. Verano screens nemen geen ruimte in beslag omdat ze vlak langs het raam uitvallen. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen weersinvloeden en behoudt u een moderne uitstraling van uw gevel.

Verano screens montage

Bij Kroezon koopt u uw screens altijd op maat. De Verano screens montage wordt zorgvuldig uitgevoerd door onze ervaren vakmensen. Wij komen de maten bij u thuis opnemen en maken de zonwering op maat. Vervolgens komen wij de screens op een moment dat het u het beste uitkomt bij u thuis installeren en we gaan pas weg wanneer alles perfect hangt. 

Maatwerk is niet alleen te vinden in de afmetingen, bij Kroezon kunt u uw Verano screens zelf geheel samenstellen. Zo heeft u keuze uit maar liefst 90 unieke screendoek kleuren. Daarnaast is er ook de optie voor de Ritz screen, een zeer windvast screendoek.

Verano screens kopen

Wanneer u op zoek bent naar een manier waarop u een aangename temperatuur creëert woon-of werkruimte, dan kunt u bij Kroezon Verano screens kopen. Deze screens zijn zowel met de hand te bedienen als elektrisch. Met de Somfy buismotor kunnen de screens elektrisch gemaakt worden. Ook kunt u kiezen voor verduisterend doek, waardoor u heerlijk in het duister slaapt. Bent u enthousiast over de simpele werking van screens, maar wilt u meer uit uw zonwering halen? Verano rolgordijnen zijn zonwerend, isolerend en beveiligd tegen inbraak. Heeft u nog vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar!