Extra sfeer in uw vertrekken

Bekijk alle foto's

Éen product, vele mogelijkheden

  Verano Ritzscreen

  Door zonlicht te reflecteren

  Met een gelijkmatige lichtinval in huis creëert u extra sfeer in uw vertrekken. Screens bestaan uit doeken die het felste zonlicht reflecteren maar uw woning niet verduisteren. Deze worden op- en uitgerold vanuit een waterdichte cassette. Doordat het doek vastzit in een Ritz, heeft u een strak en zonwerend doek dat niet klappert bij wind.

  Verano Solar Screen

  Geniet van lichtinval en privacy op een duurzame manier

  Screens belemmeren het uitzicht niet, maar verhinderen wel inkijk van buiten. Hiermee creëert u in alle privacy een aangename sfeer in de woonkamer, zowel 's avonds als overdag. Tegenwoordig kunt u met screens op zonne-energie voorkomen dat er gaten in het kozijn of muur komen. Daarnaast creërt dit een duurzame uitstraling. Doordat de screens aan de buitenkant worden gemonteerd, houdt u ook de zonnewarmte buiten de deur.

  Verano Handbediend Screen

  Voor extra gemak!

  Met de Verano handbediende screens houdt u de zon en de warmte voor een groot deel uit de woning. U kunt hierbij kiezen voor een bediening met oogwindwerk en draaistang of met een bandopwinder aan de binnenzijde van de woning. Hiermee voorkomt u kabelgootjes en gaten in de muur.

  In één oogopslag

  Alle kenmerken van de Verano screens

  Maximale afmetingen

  280 x 320 cm (hoogte x breedte)

  Geraamte

  Aluminium

  Cassette
  • Waterdicht
  • Van aluminium
  • Vierkant of met afgeschuinde rand
  Doek

  Dubbelgeweven glasvezeldoek met polycarbonaat

  Gewicht

  525 gram per vierkante meter

  Bediening
  • Bandbediening
  • Draaistang
  • Somfy elektrische bediening (met handzender)
  • Brel Solar bediening (met handzender en zonnecel)
  • Somfy TaHoma Switch appbediening

  Optionele accessoires

  Verano Screens

  U kunt verschillende onderdelen naar wens laten samenstellen als u de screens op maat laat maken. De screens op maat worden strak gehouden doormiddel van zijgeleiding. Op welke manier u die vorm wilt geven is geheel aan u. Bij de standaardinstellingen is het doek gefixeerd aan de onderlijst, met een speling van plusminus 10 mm tussen doek en zijgeleiding.

  Wat de montage betreft kunt u de screen in of op de dag laten plaatsen. Op de dag wil zeggen dat u de screens over de kozijnen laat lopen in plaats van er tussen. Daarmee krijgt de wind minder vrijspel. Ook de vorm van de cassette kunt u zelf bepalen. Onze vierkante kasten zijn ook verkrijgbaar met een afgeschuinde kant. Op de productie en montage van uw screens op maat geven wij 5 jaar garantie. 

  Offerte aanvragen

  U ontvangt zo snel als mogelijk een passende offerte!

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Uw bericht