Bent u dol op de zon en probeert u altijd zoveel mogelijk zonnestralen mee te pakken? Onder een Verano terrasoverkapping geniet u drie seizoenen van een comfortabel buitenleven.

  Glazen terrasoverkapping Garda

  Robuust en stijlvol

  Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping met een robuuste uitstraling, dan is de glazen terrasoverkapping Verano Garda een uitstekende optie voor u! Verano is een waar begrip in de wereld van zonwering. Comfort creëren door kwalitatief hoogwaardige zonwering oplossingen staat bij dit merk centraal.

  Serrezonnewering Talinn V650

  Bepaal zelf hoeveel zonlicht en warmte u opvangt

  n de zomer bepaalt u zelf hoeveel zonlicht en warmte u opvangt dankzij de serrezonwering Verano Talinn V650! Het screendoek is zeer sterk, behoudt het natuurlijke licht en biedt een hoge beschermingsgraad. Zodra de zon te fel wordt kunt u het doek uitklappen. Dit doet u met behulp van een koord of met een simpele druk op de knop! 

  Verano terrasoverkapping

  Bent u dol op de zon en probeert u altijd zoveel mogelijk zonnestralen mee te pakken? Onder een Verano terrasoverkapping geniet u drie seizoenen van een comfortabel buitenleven. In de lente en de herfst zit u heerlijk beschut en warmt de zon via het glas uw terras op tot een aangename temperatuur. In de zomer kunt u van ’s ochtends tot ’s avonds, met of zonder zonwering genieten van knusse buitenruimte onder de Verano terrasoverkapping van Kroezon.

  Verano terrasoverkapping glas

  In ons assortiment vindt u Verano terrasoverkappingen glas en Verano terrasoverkappingen Polycarbonaat. Polycarbonaat is een zeer stevige en lichte kunststof, wat ideale eigenschappen voor het dak van een terrasoverkapping. Bent u op zoek naar een overkapping dat meer luxe uitstraalt? Dan is de Verano terrasoverkapping glas een uitstekende oplossing. Een glazen dak laat zonlicht optimaal door, waardoor er onder de overkapping en in uw woning geen lichtverlies optreedt. Daarnaast is een dak van glas erg duurzaam omdat het eenvoudig te reinigen is en daardoor lang mooi blijft.

  Verano terrasoverkapping Riva

  Wanneer u uw terras wilt verrijken met een terrasoverkapping die luxe uitstraalt en waar u comfortabel kunt genieten van het buitenleven, dan is de Verano terrasoverkapping Riva de ideale oplossing. Deze uitermate stevige overkapping wordt standaard uitgevoerd met helder gelaagd veiligheidsglas en een aluminium constructie, in elke RAL kleur die u maar kunt bedenken. Daarnaast kunt u uw Verano terrasoverkapping Riva uitbreiden met glaswanden, Ritz screens of een schuifpui, waarmee u een complete tuinkamer creëert.

  Verano terrasoverkapping winkel

  Kroezon is dé Verano terrasoverkapping winkel van Drenthe. Verano is sinds de oprichting 25 jaar geleden uitgegroeid tot een begrip op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de stijlvolle vormgeving van de producten. Bij Kroezon wordt uw Verano terrasoverkapping altijd exact op maat gemaakt door onze ervaren vakmensen. De perfecte afwerking zorgt ten slotte voor een stijlvol en rustig geheel, zodat u zorgeloos kunt genieten van het buitenleven. Bij Kroezon vindt u behalve terrasoverkappingen van Verano, ook Verano screens en markiezen!