Verano terrasoverkappingen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verano terrasoverkapping

Bent u dol op de zon en probeert u altijd zoveel mogelijk zonnestralen mee te pakken? Onder een Verano terrasoverkapping geniet u drie seizoenen van een comfortabel buitenleven. In de lente en de herfst zit u heerlijk beschut en warmt de zon via het glas uw terras op tot een aangename temperatuur. In de zomer kunt u van ’s ochtends tot ’s avonds, met of zonder zonwering genieten van knusse buitenruimte onder de Verano terrasoverkapping van Kroezon.

Verano terrasoverkapping glas

In ons assortiment vindt u Verano terrasoverkappingen glas en Verano terrasoverkappingen Polycarbonaat. Polycarbonaat is een zeer stevige en lichte kunststof, wat ideale eigenschappen voor het dak van een terrasoverkapping. Bent u op zoek naar een overkapping dat meer luxe uitstraalt? Dan is de Verano terrasoverkapping glas een uitstekende oplossing. Een glazen dak laat zonlicht optimaal door, waardoor er onder de overkapping en in uw woning geen lichtverlies optreedt. Daarnaast is een dak van glas erg duurzaam omdat het eenvoudig te reinigen is en daardoor lang mooi blijft.

Verano terrasoverkapping Riva

Wanneer u uw terras wilt verrijken met een terrasoverkapping die luxe uitstraalt en waar u comfortabel kunt genieten van het buitenleven, dan is de Verano terrasoverkapping Riva de ideale oplossing. Deze uitermate stevige overkapping wordt standaard uitgevoerd met helder gelaagd veiligheidsglas en een aluminium constructie, in elke RAL kleur die u maar kunt bedenken. Daarnaast kunt u uw Verano terrasoverkapping Riva uitbreiden met glaswanden, Ritz screens of een schuifpui, waarmee u een complete tuinkamer creëert.

Verano terrasoverkapping winkel

Kroezon is dé Verano terrasoverkapping winkel van Drenthe. Verano is sinds de oprichting 25 jaar geleden uitgegroeid tot een begrip op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de stijlvolle vormgeving van de producten. Bij Kroezon wordt uw Verano terrasoverkapping altijd exact op maat gemaakt door onze ervaren vakmensen. De perfecte afwerking zorgt ten slotte voor een stijlvol en rustig geheel, zodat u zorgeloos kunt genieten van het buitenleven. Bij Kroezon vindt u behalve terrasoverkappingen van Verano, ook Verano screens en markiezen!