Verano zonneschermen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verano zonnescherm

Vrijwel iedereen in Nederland kan niet wachten totdat de zon zich weer van zijn beste kant laat zien. Ook al houden we van de zon, de directe en sterke straling van de zon kan hinderlijk zijn. Met een Verano zonnescherm is dat probleem opgelost. In ons assortiment vindt u diverse type zonneschermen waarmee u uw woonruimtes en terras optimaal beschaduwd. Hierdoor geniet u probleemloos van het mooie weer!

Bent u op zoek naar een Verano zonnescherm die een aangenaam klimaat schept in uw woning? Dan zijn Verano screens, Verano uitvalschermen, markiezen en verandazonwering een geschikte keuze. Deze zijn speciaal bedoeld voor het reguleren van de temperatuur in huis en ze kunnen zelfs op grote hoogtes worden geïnstalleerd. Wilt u juist een schaduwrijk terras creëren? Een knikarmscherm of een vrijstaande markies is dan de ideale Verano zonnescherm voor u!

 

Verano zonnescherm kopen

Wilt u jarenlang van uw zonwering blijven genieten? Verano zonnescherm kopen bij Kroezon is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Comfort is de kernwaarde die centraal staat in Verano’s visie over zonwering. Met hoogwaardige producten zorgt Verano voor een comfortabele woning en een aangenaam terras. Daarnaast speelt het maatwerk van onze vakmensen ook een belangrijke rol.

Doordat de zonwering exact wordt afgemeten en op de juiste manier wordt opgehangen, hoeft u niet bang te zijn voor onvolkomenheden zoals kieren of een onzorgvuldige afwerking. Wij gaan pas weg zodra het Verano zonnescherm perfect hangt. U krijgt bij ons bovendien tussen 2 en 5 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op de montage. Een Verano zonnescherm kopen betekent gegarandeerd topkwaliteit zonwering in huis!