Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verano zonwering

Houdt u van de zomer en de zon, maar kan volop zonlicht op uw terras of in uw huis u weleens teveel worden? Dan vindt u bij ons exclusieve Verano zonwering waarmee u stijlvol schaduwrijke plekken in en om uw huis creëert. Verano biedt binnen en buiten talloze hoogwaardige oplossingen voor het weren van de zon en het scheppen van een aangenaam klimaat. De producten zijn voorzien van de CE markering waarmee aangetoond is dat Verano aan de wettelijke eisen voldoet op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu!

Verano zonwering verlichting

Comfort en klantgerichtheid staan centraal in de missie & visie van Verano. Daarom vindt u bij ons naast de collectie Verano zonwering ook vele mogelijkheden om uw zonwering uit te breiden met diverse opties voor maximaal comfort. U kunt bij Kroezon onder andere kiezen voor Verano zonwering verlichting en verwarming. De verlichting wordt bijvoorbeeld bij een Verano terrasoverkapping perfect geïntegreerd, waardoor u een sfeervolle buitenruimte creëert.

 

Verano zonwering online

Verano zonwering wordt door de ervaren vakmensen van Kroezon altijd exact op maat gemaakt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de stevigheid, kwaliteit of design, want wij zorgen voor een perfecte en veilige afwerking. De inspiratiefoto’s op onze website laten maar een greep uit ons assortiment zien, want uw zonwering stelt u geheel naar wens samen. Verano zonwering online bestellen? Vraag nu een offerte aan!

Verano zonwering Drenthe

Woont u in Drenthe of in de omgeving van Drenthe? Kroezon is de Verano zonwering Drenthe specialist. Bij ons vindt u Verano binnen- en buitenzonwering van duurzame materialen en in de nieuwste designs! Daarnaast biedt Verano lange garantietermijnen, zodat u zorgeloos jarenlang kunt genieten van uw Verano zonwering Drenthe. Wilt u juist drie seizoenen genieten van de zon, in plaats van deze te weren? Bekijk dan ons terrasoverkapping assortiment!