Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verduisterend rolgordijn op maat

Wilt u een ruimte in uw huis, zoals uw slaapkamer, verduisteren? Bekijk dan ons verduisterend rolgordijn op maat aanbod! Onze rolgordijnen houden al het licht tegen zodat u ongestoord van uw nachtrust kunt genieten. Daarnaast zorgt het ook voor een hoge mate van privacy in uw woning. Bij Kroezon heeft u ruime keuze in verschillende kleuren verduisterend rolgordijn op maat, zodat u altijd vindt wat u zoekt! Naast rolgordijnen vindt u bij ons een uitgebreid aanbod aan binnenzonwering, zoals plissé rolgordijnen.

Verduisterend rolgordijn op maat laten maken

U heeft ‘s nachts en ‘s ochtends geen last meer van straatlantaarns of daglicht door een verduisterend rolgordijn op maat te laten maken bij Kroezon. Rolgordijnen zijn niet meer alleen functioneel, maar hebben ook een decoratieve functie. Behalve dat u bij Kroezon de keuze heeft uit een groot aantal stoffen, kunt u uw verduisterend rolgordijn ook op maat laten maken door de toepassing van een schulprand, zeilringen of kristal accessoires. Ook voor het op maat laten maken van buitenzonwering bent u bij Kroezon aan hét aangewezen adres!

Verduisterend rolgordijn op maat bij Kroezon

Bent u op zoek naar een veelzijdige zonwering die u geheel naar wens kunt samenstellen? Bij Kroezon kunt u een verduisterend rolgordijn geheel op maat laten maken. Onze collectie is geheel afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. U hebt bij ons keuze uit ruim 500 verschillende stoffen in een ruim kleurenpalet. Hiermee kunt u uw verduisterend rolgordijn geheel op maat laten maken bij Kroezon, zodat het goed past bij de stijl van uw interieur.

Verduisterend rolgordijn op maat Verosol

Hoogwaardige kwaliteit en een fraai design gaan hand in hand bij Verosol. Een verduisterend rolgordijn op maat is essentieel, aangezien u er dagelijks baat bij heeft. Buiten de ruime keuze in kleuren en stoffen zijn er ook verschillende bedieningsopties. Zo kunt u kiezen voor een handmatige of elektrische bediening. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een verduisterend rolgordijn op maat van Verosol.