Al onze zonwering, overkappingen en garagedeuren maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

0528 - 35 06 52

Openingstijden vandaag: 13.00 t/m 17.30

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

0592 - 35 55 11

Openingstijden vandaag: 10.00 t/m 16.00

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verosol

Iedereen is dol op de zon, maar warme zonnestralen kunnen hinderlijk zijn als de temperatuur in uw woning behoorlijk oploopt. Voor dit probleem biedt Verosol dé oplossing. Het in 1963 opgerichte Verosol produceert binnenzonwering met drie eigenschappen als basis. De zonwering houdt warmte buiten, het weert hinderlijk zonlicht, maar behoudt daarbij het zicht naar buiten. De combinatie van deze drie kenmerken wordt mogelijk gemaakt door een unieke techniek dat hoogwaardig textiel metalliseert. Hierdoor komt de isolerende en de reflecterende werking van Verosol zonwering perfect tot z’n recht, waarop u op lange termijn bovendien geld bespaart!

Verosol zonwering

Bij Kroezon kunt u terecht voor alle soorten Verosol zonwering. In onze collectie treft u onder andere plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Onze binnenzonwering koopt u niet alleen omdat ze optimaal de temperatuur reguleren en hinderlijk zonlicht buiten houden, ze bieden bovendien dag en nacht privacy. Dankzij de speciale stoffen van Verosol is er van buitenaf geen inkijk mogelijk, terwijl het zicht naar buiten blijft behouden. Behalve dat zonwering vooral een aangenaam klimaat moet bezorgen in huis, levert het ook een grote bijdrage aan de sfeer in huis. Daarom heeft u bij Verosol zonwering ruime keuze in vele kleuren en stijlen stoffen, zodat er altijd binnenzonwering bij zit dat past bij úw interieur.

 

Verosol plisse

Ook voor een ruim assortiment Verosol plissé zonwering bent u bij Kroezon aan het juiste adres. Plissegordijnen zijn rolgordijnen die in- en uitvouwen als een harmonica en u brengt in een handomdraai sfeer in elke ruimte. U vindt hier standaard plissegordijnen, maar ook plisse die ingesteld kan worden op variabele hoogtes en plissegordijnen voor glazen plafond van uw terrasoverkapping. Voor meer informatie en mogelijkheden op het gebied van Verosol plisse en andere binnenzonwering bent u van harte welkom in onze showrooms!

Verosol dealers

Voor topkwaliteit binnenzonwering bent u bij Kroezon, een van de officiële Verosol dealers, aan het juiste adres. Al onze binnen- en buitenzonwering wordt door onze ervaren vakmensen exact op maat gemaakt, nadat wij uw gevel of ramen, thuis hebben ingemeten. Vervolgens komen onze eigen monteurs op een moment dat het u het beste uitkomt de Verosol zonwering bij u thuis monteren. Zo weet u zeker dat uw zonwering op de juiste manier wordt geïnstalleerd en voorzien wordt van een perfecte afwerking. Bent u benieuwd wat Kroezon voor u kan doen op het gebied van Verosol zonwering? Vraag online vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met het telefoonnummer 0528 - 35 06 52!