Kroezon zonwering Drenthe

Overweegt u binnen- of buitenzonwering aan te schaffen voor uw woning? Deze video bevat een sfeerimpressie van onze showrooms in Assen en Hoogeveen, waarin u door mede eigenaar Richard Kroezen meegenomen wordt in de wereld van Kroezon zonwering. Gedreven door grote passie zorgen Richard en zijn medewerkers ervoor dat de showrooms elke dag op-en-top voor elkaar zijn met de nieuwste trends op het gebied van zonwering. Wij streven ernaar om uw persoonlijke wensen te combineren met ruim 15 jaar expertise van Kroezon om zo uw ideale zonwering samen te stellen.

 

Kroezon zonwering garantie

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Kroezon en daarom kiezen wij ervoor om alleen topmerken met garantie op te nemen in ons assortiment. Onze zonwering is voorzien van een CE keurmerk of een TÜV keurmerk. Deze internationale certificeringsbureaus zijn onafhankelijk, deskundig en streven naar de hoogste kwaliteit. Kwaliteit is niet alleen een vereiste voor onze producten, ook de montage moet van hoog niveau zijn. Daarom mag u bij ons 10 jaar garantie verwachten op de bevestiging van uw binnen- en buitenzonwering.

 

Rolluiken en buitenjaloezieën

Evert Middelbeek uit Heukelem legt uit waarom ze hebben gekozen voor buitenjaloezie aan de voorzijde en rolluiken aan de achterzijde van het huis.

Plaatsing van Kroezon zonwering

Bent u benieuwd hoe de levering en plaatsing verloopt nadat u bent overgegaan tot een aankoop? In deze video lichten wij kort het gehele proces van begin tot eind toe. Bij Kroezon worden alle vormen van zonwering op maat gemaakt omdat dit het mooiste resultaat oplevert. Omdat wij naar een perfecte afwerking streven, komen wij uw kozijnen, terras en garagedeuren zelf opmeten. Hierdoor zijn wij niet alleen verzekerd van de correcte maten, ook kunnen we uw woning met eigen ogen bekijken en passend advies geven. Met onze eigen monteurs komen wij dan uw zonwering op een geschikt moment bij u thuis leveren en plaatsen.

 

Onderhoudstips voor Kroezon zonwering

Dat de zonwering van Kroezon onderhoudsarm is dankzij de hoge kwaliteit, betekent niet dat er helemaal niet meer naar omgekeken hoeft te worden. Dit kunt u zelf, iemand anders, maar ook Kroezon laten doen. In deze video geven onze specialisten tips voor het onderhoud van uw zonwering! Bent u inmiddels benieuwd naar wat Kroezon voor u kan betekenen op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen of garagedeuren? Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bert laat graag zijn waterwoning aan je zien en legt uit waarom hij heeft gekozen voor de Modulo.p, die stucbaar is en in zijn slaapkamer het S_onro rolluik.