Vrijstaande terrasoverkappingen

Al onze zonwering, overkappingen en garagedeuren maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

0528 - 35 06 52

Openingstijden vandaag: 13.00 t/m 17.30

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

0592 - 35 55 11

Openingstijden vandaag: 13.00 tot 17.00

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Vrijstaande terrasoverkapping

Wilt u uw eigen zomerse loungeplek creëren op een vrije plek in uw tuin? Dan is een vrijstaande terrasoverkapping van Kroezon een luxe toevoeging. De overkapping kunt u geheel naar eigen wens inrichten: in de vorm van een pergola met schaduwdoek of als luxe overkapping met zijwanden die u uit de wind houden. Wij bieden u vele comfortverhogende opties, zoals led-verlichting of terrasverwarming. Onder uw vrijstaande terrasoverkapping heeft u alle ruimte voor bijvoorbeeld het plaatsen van loungemeubels. Zo kunt u op elk uur van de dag genieten van uw tweede woonkamer, maar dan buiten!

Vrijstaande terrasoverkapping hout

Natuurlijke materialen passen in elke tuin. Een vrijstaande terrasoverkapping van hout zorgt voor een warme sfeer. Voor de inrichting heeft u de keuze uit vele verschillende opties, zoals de open structuur van een houten pergola. Daar kunt u desgewenst een schaduwdoek bij uitkiezen dat u eenvoudig over het houten raamwerk drapeert. Daarnaast vindt u in ons aanbod net zo gemakkelijk een vrijstaande terrasoverkapping van hout die ruimte biedt voor het plaatsen van comfortabele zijwanden van glas of een ander stijlvol materiaal. Zo zit u bij een zuchtje wind heerlijk in de luwte!

Vrijstaande terrasoverkapping aluminium

U beschikt over een zeer grote keuzevrijheid met een vrijstaande terrasoverkapping van aluminium. Dit materiaal is licht en tegelijk tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden bestand. Uw vrijstaande overkapping van aluminium is geschikt voor extra luxe accessoires zoals led-verlichting of terrasverwarming. Daarnaast kunnen er ook elektrische bedienbare zonneschermen geplaatst worden. Voor de kleur van het frame heeft u de keuze uit verschillende tinten, zoals wit en zwart.

Vrijstaande terrasoverkapping lamellen

Een vrij spel van licht en schaduw creëert u met een vrijstaande terrasoverkapping met lamellen. In open positie geven deze het zonlicht de vrije ruimte en tekent de schaduw een zacht strepenpatroon. Met gesloten lamellen bent u niet alleen tegen de zon beschermd, maar ook tegen een flinke regenbui. Middels een goot langs het lamellendak wordt al het overtollige water keurig omgeleid. Bij deze vrijstaande terrasoverkapping kunnen de lamellen met een afstandsbediening of een app worden bediend! Vraag vrijblijvend uw offerte aan en Kroezon maakt uw vrijstaande terrasoverkapping voor u op maat!