"Bij Kroezon Zonwering geloven we in hard werken, teamwork en het leveren van kwaliteit. Als jij deze waarden deelt en klaar bent voor een uitdagende carrière, dan zijn wij op zoek naar jou."

Word monteur bij Kroezon

Kom ik een gezellig team

Bij Kroezon Zonwering bieden wij jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan als zonweringsmonteur bij een vooraanstaand bedrijf in de zonwering branche. Onze klantgerichte benadering, op maat gemaakte oplossingen en vakkundige montage onderstrepen ons streven naar kwaliteit. Vanuit onze showroom uit Hoogeveen, monteren en bieden wij service voor diverse soorten zonwering, screens, terrasoverkappingen, rolluiken, raamdecoratie, knikarmschermen, uitvalschermen, exclusieve zonneschermen en horren. In verband met onze groeiende dienstverlening zijn wij momenteel op zoek naar een gemotiveerde Monteur Zonwering, zowel mannelijk als vrouwelijk.

Werk met de mooiste spullen

Altijd het beste

Bij Kroezon Zonwering werken we alleen met het beste materiaal en hebben we het beste team nodig om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit producten en service. Wij bieden een uitdagende werkomgeving, aantrekkelijke voordelen en mogelijkheden om te groeien binnen ons bedrijf. Bij ons werk je niet alleen hard, maar hebben we ook plezier met regelmatige teambuildingactiviteiten en sociale evenementen. Als jij gepassioneerd bent over het vak en ons team wilt versterken, nodigen we jou uit om met het beste materiaal te komen werken bij Kroezon en samen te werken aan onze groei.

Solliciteer direct

U hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woonplaats
Uw bericht