Zonnelux Duo Rolgordijn

 
Merk:
Zonnelux
Materiaal:
Stof

Productomschrijving Zonnelux Duo Rolgordijn

Bent u aan vernieuwing in uw huis toe? Upgrade uw interieur dan met een Zonnelux duo rolgordijn van Kroezon! Deze kleine verandering verfrist het complete interieur van bijvoorbeeld een woonkamer, keuken of eetkamer. Dit stijlvolle product wordt ook wel een roljaloezie genoemd. Een duo rolgordijn kan geleverd worden met een semi-open cassette of een ronde cassette. Daarnaast bepaalt u zelf de kleur van de cassette; wit, crème, zwart, aluminium of RAL7016.

Een Zonnelux duo rolgordijn bedient door een kettingsysteem of een elektrische bediening. Bij Kroezon heeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen welke kleur het gordijn krijgt. Er is een ruime variatie in effen, structuur en transparante kleuren.

Zonnelux Duo Rolgordijn Mogelijkheden

Bij Kroezon heeft u op het gebied van een Zonnelux duo rolgordijn uiteenlopende mogelijkheden. Zo kunt u de gordijnen personaliseren op kleur, bediening, materiaal en formaat. Creëer de perfecte raamdecoratie die naadloos aansluit op uw interieur! Neem vrijblijvend contact op met deskundige klantenservice of kom langs in ons filiaal te Hoogeveen of Assen.


Zonnelux duo rolgordijn brochure Zonnelux algemene informatie


Specificaties Zonnelux Duo Rolgordijn

Fabrikant:
Zonnelux
Materiaal:
Stof
Voordeel:
Prachtig design
Voordeel:
Bezorgt u de nodige privacy
Voordeel:
Eenvoudig in gebruik
Voordeel:
Enorm veel mogelijkheden

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!