Zonnelux lederen jaloezieën

 
Merk:
Zonnelux
Materiaal:
Leer

Productomschrijving Zonnelux lederen jaloezieën

Creëer een eyecatcher in uw interieur met Zonnelux lederen jaloezieën. De collectie is samen geselecteerd met Patrizia Gucci, bekend van het modebedrijf Gucci. De jaloezieën zijn onder andere gemaakt van stingray, krokodil en emoe leersoorten. De voordelen voor u op een rijtje:

  • Op maat gemaakt
  • 20 verschillende kleuren stiksels
  • 30 verschillende kleuren leer
  • Topkwaliteit leatherlook én echt leer
  • Exclusieve jaloezieën 

De Zonnelux lederen jaloezieën zijn verkrijgbaar in drie verschillende lamelbreedtes: 50, 70 en 90 mm. Ze worden uitgevoerd met een metalen bovenbak met bijpassende koof, omkleed met leer en een onderlijst. De lamellen bestaan uit hout omkleed met leer dat aan drie zijden is gestikt met garen.

Zonnelux lederen jaloezieën bediening

U kunt de Zonnelux lederen jaloezieën eenvoudig bedienen. U heeft de keuze uit jaloezieën met standaard of elektrische bediening. Hieronder vertellen we u graag meer:

Standaard bediening

De lederen jaloezieën met lamellen van 50 of 70 mm breed worden standaard uitgevoerd met koord bediening, maar een slingerstang is ook mogelijk. Alle koorden in het systeem sluiten qua kleur aan bij het leer. Wilt u jaloezieën met lamellen van 90 mm breed? Dan raden wij elektrische bediening of een slingerstang aan, omdat deze lamellen best zwaar zijn om op te trekken. De slingerstang is leverbaar in zwart of wit. De jaloezieën met lamellen van 90 mm breed worden standaard geleverd met een eindloos koord.

Elektrische bediening

Zoals hierboven genoemd kunt u bij Zonnelux lederen jaloezieën met lamellen van 90 mm breed het beste kiezen voor elektrische bediening. Deze bediening is echter altijd een optie, ook als de lamellen van uw jaloezieën minder breed zijn. Het systeem achter de elektrische bediening wordt netjes weggewerkt in de bovenbalk.

Zonnelux lederen jaloezieën mogelijkheden

U heeft een ruime keuze uit mogelijkheden voor uw Zonnelux lederen jaloezieën. Zoals hierboven genoemd zijn er meerdere kleuren leer en stiksels waaruit u kunt kiezen. We kunnen het leer bijvoorbeeld voor u stikken in een donkere of lichtere kleurnuance (ton sur ton) of juist een contrasterende kleur. Ook de ladderbanden zijn beschikbaar in verschillende breedtes en kleuren.

Meer informatie over Zonnelux en de lederen jaloezieën vindt u hieronder in de brochures.


Zonnelux hout en leder brochure Zonnelux algemene informatie brochure


Specificaties Zonnelux lederen jaloezieën

Fabrikant:
Zonnelux
Breedte:
Stingray krokodillenleer emoe leer leatherlook hout garen
Materiaal:
Leer, Stingray, Krokodillenleer, Emoe leer, Leatherlook, Hout, Garen
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Voordeel:
Op maat gemaakt
Voordeel:
20 verschillende kleuren stiksels
Voordeel:
30 verschillende kleuren leer
Voordeel:
Topkwaliteit leatherlook en echt leer

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak (10:00 - 17:00)

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!